Det siger medlemmerne

Se videoerne, hvor PensionDannarks medlemmer fortæller om pensionsopsparingen, forsikringsdækningerne, sundhedsordningen og uddannelsesfondene

Pensionsopsparingen

Tidligere ejendomsfunktionær Find Rosenwagner har kunnet beholde sit sommerhus som pensionist i kraft af pensionsopsparingen. Se videoen.

Pensionist Tage Larsen har selv været med til at forhandle pensionsbidraget op med Mejeribrugets Arbejdsgiverforening. Se videoen.

Finn Lieb Petersens pension går til kolonihaven og sikrer samtidig, at der er penge til gaver til børn og børnebørn til jul og fødselsdage. Se videoen..

For pensionist Per Nielsen er opsparingen lige det, der gør, at han og fruen har en rigtig god pensionisttilværelse med mange rejser. 70-års dagen fejres på Hawaii. Se videoen.

Pensionist Jørgen Lannov var sur på pensionsordningen, da bidragene var meget små, men er i dag meget glad for et væsentlig bidrag til folkepensionen. Se videoen.

Rådgivningsmails

Mathias Thomsen har været opmærksom på de muligheder, der er i pensionsordningen, fordi han er tilmeldt rådgivningsmails fra PensionDanmark. Det har hjulpet ham efter et færdselsuheld. Se videoen.

Forsikringsdækningerne

Falckredder Mary Petersen har valgt at begunstige sin kæreste i tilfælde af død. Kæresten har omvendt begunstiget Mary. Og det var let selv at gøre det på hjemmesiden pension.dk. Se videoen.

Sundhedsordningen

Hjælp fra sundhedsordningen i en ulykkesforsikring og hjælp fra kommunen var ikke nok til at få elektriker Henrik Rønning Hansen tilbage på arbejdsmarkedet efter en ulykke. Men det er lykkedes med hjælp fra Pensiondanmark. Se videoen.

Maria Petersen fra Falck fik lavet et uheldigt løft, hvor hun fik en nerve i klemme i skulderen, men fik hjælp fra PensionDanmarks sundhedsordning. Se videoen.

Tømrerlærling Thor Dalberg fik et vrid i ryggen, kom ind til en akuttid i PensionDanmarks sundhedsordning og kom videre til en kiropraktor. Se videoen.

Chauffør Flemming Gregersen har fået psykologhjælp efter en færdselsulykke, der vakte minderne om en fatal ulykke til live. Se videoen.

Chauffør Niels Møller, der arbejder i Københavns Lufthavne, fik en kritisk sygdom. Han ansøgte om at få udbetalt 100.000 kr. ved at logge ind på pension.dk. Dagen efter fik han pengene udbetalt og et omsorgsopkald fra en af PensionDanmarks sygeplejersker. Se videoen.

Samarbejde med patientforeninger

Elektriker Claus Hansen er ramt af kræft og har fået udbetalt 100.000 kr. Han blev overasket over, at han blev meldt ind i Kræftens Bekæmpelse, men er glad for det i dag. Se videoen.

Uddannelsesfondene

Efteruddannelse har gjort struktør Mohamad Alfar bedre til at planlægge, så han har fået lettere ved at nå de opgaver, han har. Se videoen.

Susanne Kjærulff, pakkerimedarbejder hos Arla Foods, har været på læse- og stavekursus. Hun kan nu skrive beskeder og bestillinger til sine kolleger og hjælpe sine børn med lektier. Se videoen.

HR-konsulent Mette Birwe, CRH Concrete, synes det er nemt at søge om penge og få dem udbetalt til medarbejdernes efteruddannelse.  Se videoen.