MT Højgaard Domicil

PensionDanmarks ejendomsinvestering i MT Højgaards domicil i Søborg, blev indviet 17. oktober 2016. I den forbindelse fik PensionDanmark overrakt en DGNB guldcertificering af Green Building Council Denmark.  

Byggeriet har opnået certificeringen DGNB guld med baggrund i et særligt lavt energiforbrug takket være en tæt og højisoleret klimaskærm, energieffektive tekniske systemer og intelligent styring. Byggeriet har desuden en god totaløkonomi på grund af brugen af velkendte og gennemprøvede løsninger samt robuste og langtidsholdbare materialer, et attraktivt indeklima med fokus på god luftkvalitet, god akustik og gode dagslysforhold.

PensionDanmarks fokus på bæredygtighed er både udtryk for et ønske om at optræde som en ansvarlig investor samtidig med, at det er en god forretning. Bæredygtige byggerier er attraktive for lejerne, der får et godt arbejdsmiljø, en effektiv arealudnyttelse og lave energiudgifter. Det gør det nemmere for os at leje ud, og det er med til at give medlemmerne et godt, langsigtet afkast på deres pensionsopsparing.

Fakta om MT Højgaards domicil på Knud Højgaards Vej 7

Bygherre: PensionDanmark og MT Højgaard
Arkitekt: DesignGroup Architects A/S
Ingeniør: MT Højgaard
Entrepriseform: Totalentreprise
Byggeperiode: 2014-2016
Areal: 12.900 m2 fordelt på fire plan, samt parterre (lav stueetage).

Marius Møller

Marius Møller
Marius Møller

Direktør

+45 3385 6022