PensionDanmark Domicil

PensionDanmarks domicil på Langelinie Allé i København er blevet certificeret efter en række nye bæredygtighedskriterier for den eksisterende bygningsmasse, der er udviklet i bestræbelserne på at gøre Danmark førende inden for grønt byggeri.

Green Building Council Denmark har lanceret en ny DGNB bæredygtighedsklasse for at sætte fokus på det uforløste grønne potentiale i den eksisterende bygningsmasse.

I bæredygtighedsklassen DGNB for bygninger i drift er PensionDanmarks domicil Langelinie Allé 43 blevet DGNB-certificeret i kategorien Guld. Begrundelsen er bl.a., at ”bygningen, der er et transparent glashus med god social komfort og orienteringsmuligheder mod vand og by, udnytter beliggenheden ved vandet i kraft af havkøleanlæg. Der er fornylig etableret solcelleanlæg på hele tagfladen, der indgår i bygningens eget el-forbrug, og man er godt i gang med at implementere LED-belysning overalt i bygningen. Tekniske løsninger der er økonomisk rentable og bæredygtige.”

Green Building Council Denmark fastslår endvidere, at certificeringen med resultatet Guld, skal ses som et dokumenteret vidensgrundlag for den videre optimering – fremtidssikring af PensionDanmarks Langelinie Allé 43.

Marius Møller

Marius Møller
Marius Møller

Direktør

+45 3385 6022