Udlejning af boliger

PensionDanmark udvikler løbende boligprojekter til både salg og udlejning. Ligesom vores boliger til salg, er alle PensionDanmarks lejeboliger placeret i boligejendomme bestående at velindrettede boliger i god kvalitet, i et attraktivt nærmiljø med markant arkitektur.  

Som solid udlejer, tænker vi langsigtet og har fokus på sunde boliger.

PensionDanmark udvikler også projekter med lejeboliger og er tæt på processen for at sikre, at boligerne har de kvaliteter, der er afgørende for, at vores lejere bliver boende så længe som muligt. Som lejer kan du forvente en professionel tilgang til driften af ejendommen og at vigtige investeringer og vedligehold sker i rette tid.

Bæredygtige bygninger

PensionDanmark  har et strategisk mål om at alle vores fremtidige byggeprojekter skal bæredygtighedscertificeres. At bygningen er bæredygtighedscertificeret betyder bl.a.: 

  • Lavere energi- og varmeforbrug og CO2 udledning pga. fx. isolering, brug af solceller på taget, lokal afledning af regnvand evt. via grønne tagflader.
  • Brug af genanvendelige materialer med lave driftsomkostninger og valg af bæredygtige materialer ud fra livscyklusanalyser og miljømæssige risici. Fx. FSC certificeret træ.
  • Forbedret indeklima pga. minimeret brug af giftholdige materialer, særligt design og tekniske anlæg.
  • Fleksibel ruminddeling alt efter husstandens skiftende behov.  
  • Friarealer med fokus på at skabe attraktivt og trygt nærmiljø, hvor sociale relationer kan styrkes.
  • Ekstra cykelparkering og grønne facader.

PensionDanmark er medejer af en række udlejningsejendomme, hvor vores medlemmer har fortrinsret. Se mere på www.findbolig.nu.

Kontakt

Christian E. Olsson
Christian E. Olsson

Projektudviklingsdirektør

+45 3374 0869 / +45 5158 0958
Mia Manghezi
Mia Manghezi

Projektudviklingsdirektør

+45 3385 6079 / +45 3163 0171
Mikkel Melamies
Mikkel Melamies

Projektudviklingschef

+45 3547 0031