Udviklingsprojekt, HavneBryggen

I grundejerforeningsområdet, Artillerivej Syd, beliggende i den sydlige del af Islands Brygge, arbejder vi med udvikling af i alt 5 boligprojekter. Henning Larsen Architects er arkitekt på de første projekter og de omkringliggende udearealer og byrum. I alt har vi ca. 55.000 m2 byggeret svarende til ca. 550 boliger. Boligerne sælges under opførelsen som projektsalg, se evt. på siden Salg og udlejning af boliger.

Projekterne, HavneBryggen hhv. Polaris, Pollux og Castor, er under opførelse af NCC som totalentreprenør og afleveres hhv. i 2017, 2018 og 2019.

HavneBryggen Pollux opføres i lavenergiklasse 2015 og er bæredygtighedscertificeret til DGNB, Guld. HavneBryggen Sirius, Capella og Castor opføres i lavenergiklasse 2020 og vil blive bæredygtighedscertificeret til minimum Guld. De tre kommende projekter vil successsivt blive sat til salg, forventeligt fra ultimo 2017.

Læs mere om HavneBryggen, følg byggeriet og skriv dig op til at modtage flere informationer om byggeriet på havnebryggen.dk