Kildebjerg Ry, Skanderborg Kommune

PensionDanmark og Realdania bygger bæredygtige livsstilsboliger til gruppen 50+:

Der er oprettet en interesseliste, som interesserede kan skrive sig op på.

Læs mere om projektet her.

Den egentlige venteliste etableres 1 år før indflytning og er anciennitetsgivende.

PensionDanmark har fortaget en spørgeskemaundersøgelse blandt de interesserede om deres ønsker til boligfællesskabet med gavekort til de heldige. Læs mere

Se oplæggene fra det første dialogmøde fra PensionDanmarkRealdania og C. F. Møller.
Læs opsamlingen fra det første dialogmøde

PensionDanmark og Realdania afholdte det andet dialogmøde for alle interesserede borgere den 20. juni 2018. Se opsamlingerne fra dialogmøde 2 og samskabelsesworkshoppen.

Se oplæggene fra det trejde dialogmøde, som blev afholdt den 14. november 2018 af PensionDanmark, Realdania, Andel samt Vandkunsten. Se opsamlingen fra dialogmøde 3.

Se oplæggene fra det fjerde dialogmøde, som blev afholdt den 14. januar 2019 af PensionDanmark, Realdania, Andel samt Vandkunsten. Se opsamlingen fra dialogmøde 4.

Byggeriet og området

Areal: De første 30 boliger forventes at udgøre ca. 3.000 m2 boliger. Projektet rummer potentielt ca. 9.200 m2 boliger, svarende til ca. 90 rækkehuse

Byggestart: Foråret 2019

Færdiggørelse og indflytning: Medio 2020

Boliger: 30 Livsstilsboliger til gruppen 50+

Forventet bæredygtighedscertificering: DGNB i kategorien Guld

Området: Udviklet siden år 2000 og er et nybyggerområde med børnefamilier og fokus på golf og natur. Der er etableret børnehave, parkering i terræn, en 27-hullers golfbane og en sansepark. Kort afstand til centrum af Ry og togforbindelser til Silkeborg og Aarhus (via Skanderborg).