P1 sætter fokus på automatisk besked ved kritisk sygdom

P1 satte mandag den 26. april 2010 fokus på projektet om automatisk besked til borgere, der bliver ramt af en kritisk sygdom. Projektet skal medvirke til at løse det problem, at medlemmet ikke altid er klar over, at han eller hun har ret til en udbetaling ved visse kritiske sygdomme. I indslaget medvirker bl.a. adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark. Hør indslaget her

PensionDanmark har arbejdet for en sådan løsning siden 2004, hvor forslaget blev forelagt daværende økonomi- og erhvervsminister Bendt Bendtsen, og igen i forbindelse med regeringens arbejde med Kvalitetsreformen i 2006.

PensionDanmark udbetalte i 2009 i alt 211 mio. kr. til medlemmer, der blev ramt af en af de kritiske sygdomme, der giver ret til udbetalingen. Beløbet på – typisk – 100.000 kr. er skattefrit for modtagerne. Udover pengene får medlemmerne et års medlemskab af den for medlemmet relevante patientforening (Kræftens Bekæmpelse, Hjerteforeningen, HjerneSagen, Scleroseforeningen eller Parkinsonforeningen).

PensionDanmark investerer i Maritime Investment Fund II

Læs mere

PensionDanmark har valgt totalentreprenør til DFDS’ domicilbyggeri

Læs mere

Guld til bæredygtigt PensionDanmark-byggeri på Islands Brygge

Læs mere
Læs flere nyheder