PensionDanmark-medlemmer flytter pensioner som aldrig før

Medlemmerne i PensionDanmark har i år samlet deres opsparinger som aldrig før. Dermed sparer de omkostninger og får et bedre overblik over deres pensionsordning.

Mange danskere glemmer at flytte deres opsparinger fra tidligere job med sig, når de får nyt arbejde med pensionsordning i nyt pensionsselskab. Men nu går det den rigtige vej. I PensionDanmark har medlemmerne i år samlet deres opsparinger i højere grad end nogensinde før.

”Det er rigtigt positivt, at medlemmerne nu i stigende grad samler deres pensioner. Det betyder, at de slipper for at betale administrationsomkostninger flere steder, og samtidig får de et bedre overblik over deres pensionsordning,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

Det er gratis at flytte sin opsparing til og fra PensionDanmark uanset størrelse. Og det benytter rekordmange sig nu af bl.a. pga. målrettede kampagner.

Kigger man på de pensioner, der flyttes til PensionDanmark, har medlemmerne i årets første syv måneder foretaget ca. 12.000 overførsler, der løber op i knap 2 mia. kr. Det er rekord både i antal og beløb - endda selv hvis de 750 mio. kr., der stammer fra et efterslæb i overførsler fra Industriens Pension, fraregnes.

I samme periode har der været ca. 7.300 udgående overførsler fra PensionDanmark, hvilket også er det højeste antal nogensinde. Disse overførsler blev på ca. 1,3 mia. kr.

Det rekordhøje niveau for indgående overførsler er en stærkt medvirkende årsag til, at også de samlede indbetalinger til PensionDanmark nåede nye højder i 1. halvår 2014. Her blev de på 6,8 mia. kr., hvilket er det højeste niveau for et halvår nogensinde. Til sammenligning var indbetalingerne i 1. halvår 2013 på 5,2 mia. kr.

PensionDanmark modtager international pris

Læs mere

PensionDanmark på Folkemødet 2019

Læs mere

PensionDanmark vinder SDG Tech Award

Læs mere
Læs flere nyheder