PensionDanmark køber tre KMD-ejendomme for 1,2 mia. kr.

For et beløb på 1,2 mia. kr. har PensionDanmark købt tre ejendomme i Ballerup, Odense og Aalborg, hvor it-virksomheden KMD er lejer.

PensionDanmark har med en investering på 1,2 mia. kr. erhvervet tre ejendomme med it-virksomheden KMD som lejer. Ejendommene ligger i Ballerup ved København, i Odense og i Aalborg. Sælger er Kombit A/S – kommunernes it-fællesskab.

De tre ejendomme har et samlet areal på godt 88.000 m2.

”Investeringen i de tre KMD-ejendomme er en del af vores strategi om at udbygge vores portefølje af velbeliggende kontorejendomme med solide lejere på lange lejekontrakter. Vi forventer, at denne investering vil give vores medlemmer et godt afkast i de kommende år,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

”Vi er glade for vores kontorer i Ballerup, Odense og Aalborg. KMD har haft et godt samarbejde med KOMBIT om lejemålene, og vi ser frem til at fortsætte det med PensionDanmark,” siger Lisbeth Hald, direktør for HR & Facility Management i KMD.

Med investeringen i de tre ejendomme har PensionDanmark nu investeringer i danske ejendomme for i alt godt 11 mia. kr. Der planlægges nye investeringer i danske ejendomme for omkring 2 mia. kr. årligt.

Fakta om investeringen

Køber: PensionDanmark

Sælger: Kombit A/S Lejer: KMD

Beløb: 1,2 mia. kr.

Samlet areal: 88.600 m2

Beliggenhed: Lautrupparken 40-42 i Ballerup (45.960 m2), Niels Bohrs Allé 185 i Odense (16.694 m2) og Lauritzens Plads 1 på havnen i Aalborg (25.981 m2).

PensionDanmark investerer i forskerparken COBIS

Læs mere

Skibsvrag i kælderen til boligbyggeriet Skibet i Køge

Læs mere

International arkitekturpris til Vejle Psykiatri

Læs mere
Læs flere nyheder