Se alle nyheder
Image alternative text

Guld til PensionDanmark-ejendom

PensionDanmarks ejendomsinvestering i Søborg, hvor MT Højgaard får domicil, blev indviet i fredags. I den forbindelse fik PensionDanmark overrakt en DGNB guldcertificering af Green Building Council Denmark.  

Byggeriet har opnået certificeringen med baggrund i et særligt lavt energiforbrug takket være en tæt og højisoleret klimaskærm, energieffektive tekniske systemer og intelligent styring. Byggeriet har desuden haft en god totaløkonomi på grund af brugen af velkendte og gennemprøvede løsninger samt robuste og langtidsholdbare materialer, et attraktivt indeklima med fokus på god luftkvalitet, god akustik og gode dagslysforhold.

”Vi er meget stolte over certificeringen, da vi som bygherre netop lægger stor vægt på den miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighed, som certificeringen repræsenterer. Vores fokus på bæredygtighed er både udtryk for, at vi ønsker at optræde som en ansvarlig investor, men også at det er en god forretning for os. Bæredygtige byggerier er attraktive for lejerne, der får et godt arbejdsmiljø, en effektiv arealudnyttelse og lave energiudgifter. Det gør det nemmere for os at leje ud, og det er med til at give vores medlemmer et godt, langsigtet afkast på deres pensionsopsparing”, siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

PensionDanmark har de seneste år investeret i flere nyopførte erhvervsejendomme, som alle er, eller vil blive, DGNB-certificerede, når de står klar. Ved indvielsen blev DGNB-certificeringen overrakt af Green Building Council Denmark.

”PensionDanmark og MT Højgaards krav til en dokumenteret måling af bæredygtigheden i deres nye kontordomicil, ser vi som et klart signal på, at fremtidens konkurrencedygtige erhvervsejendomme skal have et ambitiøst bæredygtighedsniveau”, siger direktør Mette Qvist, Green Building Council Denmark.

Fakta om MT Højgaards domicil på Knud Højgaards Vej 7
Bygherre: PensionDanmark og MT Højgaard
Arkitekt: DesignGroup Architects A/S
Ingeniør: MT Højgaard
Entrepriseform: Totalentreprise
Byggeperiode: 2014-2016
Areal: 12.900 m2 fordelt på fire plan, samt parterre (lav stueetage).

Yderligere information
Kommunikations- og pressechef Ulrikke Ekelund, PensionDanmark, tlf: 2019 9238.

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.