menu arrow mobile
Om os
12. maj 2021

PensionDanmark investerer i den grønne innovationsvirksomhed Stiesdal A/S

2021
 • 12. maj 2021

  PensionDanmark investerer i den grønne innovationsvirksomhed Stiesdal A/S

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab bliver ny investor i Stiesdal, som udvikler flydende fundamenter til havvind, teknologi til energilagring, PtX-teknologi og pyrolyseanlæg til både fangst og lagring af CO2 fra atmosfæren og produktion af grønne brændstoffer.

 • 6. maj 2021

  PensionDanmark og Odense Maritime Technology skal udvikle grønne færger til Danmark

  Sammen med partneren Odense Maritime Technology skal PensionDanmark samarbejde med Færgesekretariatet om udviklingen af en ny, bæredygtig færgeløsning til danske småøer og mindre overfarter.

 • 29. april 2021

  Velliv og PensionDanmark opfører Aarhus’ første svanemærkede boliger

  På Jægersgårdsgade i centrum af Aarhus bliver der sat nye standarder for bæredygtigt byggeri i Danmarks næststørste by, når byens første ejendom med svanemærkede boliger bliver opført. Ejendommen kommer til at rumme både lejligheder og erhverv, og bag projekt står Velliv og PensionDanmark, mens DEAS står for udvikling og rådgivning.

 • 9. april 2021

  Unge hjemløse får glæde af møbler fra vandrehjemmet ved Fælledby

  Når en ung hjemløs får tilbud om egen bolig, kan det både være svært og dyrt at skabe sit eget hjem. Derfor har Fælledby doneret størstedelen af inventaret fra områdets lukkede vandrehjem til Hellebro – en velgørende forening, der støtter og hjælper Københavns unge hjemløse i at få deres eget sted.

 • 4. marts 2021

  PensionDanmark skabte gode resultater i turbulent 2020

  Trods store udsving på de finansielle markeder leverede PensionDanmark et solidt afkast på 16,1 mia. kr. Samtidig blev administrationsomkostningerne holdt i ro, så stigende indbetalinger kan få opsparingerne til at vokse yderligere hos medlemmerne i Danmarks mest omkostningseffektive pensionsselskab.

 • 25. januar 2021

  PensionDanmark køber Company House i Aarhus af NCC

  Med købet ejer PensionDanmark i alt seks ejendomme, der er bygget efter NCC’s Company House-koncept.

 • 21. januar 2021

  PensionDanmark, PFA og Andel indleder samarbejde med Nykredit om finansieringsløsning til VindØ

  Det danske VindØ-konsortium bestående af PFA, PensionDanmark og Andel har valgt at indlede samarbejde med Nykredit for at undersøge mulighederne for en samlet dansk finansieringsløsning til den kommende energiø i Nordsøen.

 • 11. januar 2021

  PensionDanmarks medlemmer fik flot afkast i coronaramt 2020

  Trods store kursfald på aktiemarkedet i foråret endte PensionDanmarks medlemmer med gode afkast på pensionsopsparingerne i 2020.