menu arrow mobile
Om os
24. januar 2020

Guld til endnu et bæredygtigt PensionDanmark-byggeri

2020
 • 24. januar 2020

  Guld til endnu et bæredygtigt PensionDanmark-byggeri

  PensionDanmarks nye boligbyggeri Hummeltofteparken er blevet bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld. Ejendommen får bl.a. topscore for materialernes miljømæssige kvaliteter, udearealerne og for de grønne tage med solceller.

 • 22. januar 2020

  Nordfyns Banks nye domicil bæredygtighedscertificeret

  Nordfyns Banks nye domicil i hjertet af Odense er blevet DGNB-bæredygtighedscertificeret i kategorien Guld. Materialernes miljømæssige kvaliteter scorer helt i top.

 • 20. januar 2020

  Flere pensionsselskaber tilslutter sig fælles skatteprincipper

  Syv pensionsselskaber tilslutter sig nu de fælles skatteprincipper, som ATP, Industriens Pension, PensionDanmark og PFA aftalte i august for at påvirke skatteadfærden i både Danmark og på internationalt plan.

 • 16. januar 2020

  PensionDanmark styrker Skills-landsholdets medaljehåb

  PensionDanmark træder i forbindelse med DM i Skills til som sponsor for Skills-landsholdet og styrker dermed udviklingen af nye talenter fra erhvervsuddannelserne til gavn for både landsholdet og de brancher, som det repræsenterer.

 • 7. januar 2020

  2019 blev et rigtig godt investeringsår for PensionDanmarks medlemmer

  PensionDanmark leverede med et afkast på 29 mia. kr. i 2019 et resultat, der er blandt de bedste i selskabets levetid. Forventningen er, at de kommende år byder på mere moderate afkast.

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.