menu arrow mobile
Om os
15. september 2022

PensionDanmark er klar til at bygge klimaerhvervsskole i Esbjerg

2022
 • 15. september 2022

  PensionDanmark er klar til at bygge klimaerhvervsskole i Esbjerg

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab støtter ønsket om, at en af de tre nye klimaerhvervsskoler placeres i Esbjerg, så den kan understøtte udviklingen af fremtidens grønne teknologier med specialiseret arbejdskraft. Sammen med Esbjerg Kommune og uddannelsesinstitutionen Rybners har PensionDanmark underskrevet en hensigtserklæring om at samarbejde om en kommende skole.

 • 16. august 2022

  Seniorbofællesskab i Ry hædres med historisk diamantcertificering

  Et af pionerprojekterne i PensionDanmarks seniorbofælleskabskoncept Virke er som Danmarks første private byggeri nu certificeret med DGNB Diamant, der omfatter både bæredygtighed, arkitektur og æstetik.

 • 26. juli 2022

  PensionDanmark er dansk topscorer i international transparensanalyse

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab er højest rangerende danske selskab i CEM Transparency Benchmark.

 • 11. juli 2022

  Hårdtarbejdende danskere passer bedre på helbredet

  De 425.000 medlemmer af PensionDanmarks sundhedsordning går til over 40 procent flere behandlinger, end de gjorde i 2017.

 • 8. juli 2022

  PensionDanmark anerkendes for indsats for ansvarlige investeringer

  PensionDanmark modtager med prisen som ESG/SRI Provider of the Year anerkendelse for at gøre social ansvarlighed til en forudsætning for vellykkede investeringer.

 • 29. juni 2022

  PensionDanmark vinder international bæredygtighedspris

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab hædres med pris for bedste bæredygtighedsrapportering blandt store kapitalforvaltere.

 • 27. juni 2022

  Forsøg med 3D-printede rev for bedre biodiversitet ved Anholt Havmøllepark

  Den første test med 3D-printede rev i dansk farvand skal forsøge at løfte torskebestanden i Kattegat og Nordsøen.

 • 20. juni 2022

  Shell forventes at blive ny partner i VindØ-konsortiet

  Parterne bag VindØ-konsortiet - PensionDanmark, PFA, Andel og Copenhagen Infrastructure Partners - der har tilbudt at bygge Danmarks første energiø i Nordsøen, har i dag underskrevet en hensigtserklæring (Memorandum Of Understanding) med energiselskabet Shell om, at Shell indtræder i konsortiet.

 • 17. juni 2022

  PensionDanmark vil styrke biodiversiteten

  PensionDanmark går forrest med sin første strategi for biodiversitet, der med en række indsatsområder skal opnå og dokumentere resultater til fordel for biodiversitet ved udviklingen af blandt andet byområder.

 • 15. juni 2022

  Bruun Rasmussen bliver ny lejer hos PensionDanmark i Lyngby

  Fra september 2023 vil det traditionsrige auktionshus have til huse i PensionDanmarks ejendom på Nørgaardsvej i Lyngby.

 • 14. juni 2022

  PensionDanmark på Folkemødet 2022

  PensionDanmark er klar til det første ”store” Folkemøde efter corona med debat om højaktuelle emner, blandt andet en geopolitisk debat om verden efter Ruslands invasion af Ukraine og byudvikling i lyset af en global biodiversitetskrise. Vi inviterer også indenfor i en af vores bæredygtighedscertificerede studieboliger, vi har taget med til solskinsøen.

 • 9. juni 2022

  Videokonsultationer får flere mænd til psykolog

  Adgang til videosamtaler har tredoblet antallet af psykologbehandlinger hos PensionDanmarks medlemmer. 60 procent af de behandlede er mænd.

 • 20. maj 2022

  PensionDanmark vinder international ejendomspris

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab blev hyldet for værdiskabende strategi, da IPE Real Estate Awards blev uddelt torsdag.

 • 19. maj 2022

  BDO får domicil i Aarhus' nye bæredygtige bydel

  Rådgivnings- og revisionsvirksomheden flytter i starten af 2024 ind i Bjælkehuset, den primære erhvervsbygning i Trælasten.

 • 17. maj 2022

  Vejle får flere bæredygtige lejeboliger nær Campus

  PensionDanmark opfører i samarbejde med KPC omkring 140 bæredygtige lejeboliger fordelt på tre bygninger nær Campus Vejle.

 • 4. maj 2022

  PensionDanmark skal bygge nyt byområde i Helsingør

  Helsingør Kommune har valgt PensionDanmark til at udvikle nyt område, som forener bæredygtige og fællesskabsorienterede boliger med reetablering af natur.

 • 1. maj 2022

  PensionDanmark støtter Skills-landsholdets jagt på international hæder

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab er sponsor for landshold af talenter fra erhvervsuddannelserne, der netop er udtaget ved DM i Skills i Høng.

 • 27. april 2022

  PensionDanmark får ny CFO

  Anders Bruun fratræder 1. maj som CFO i PensionDanmark og afløses af økonomidirektør Susanne Østergaard Lundby som ny CFO og medlem af PensionDanmarks direktørgruppe.

 • 27. april 2022

  PensionDanmark investerer 100 mio. euro i avanceret grøn brændsel gennem ny CIP-fond

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab investerer i ny fond for grønne brændsler.

 • 11. april 2022

  Historisk projekt: Milliardinvestering skal løfte Billund Lufthavn til helt nye højder

  PensionDanmark og Billund Lufthavn har indgået et langsigtet strategisk samarbejde om at skabe Airport City. Unikke hangarer, kontordomiciler og logistik- og lagerfaciliteter på lufthavnens 700 hektar store grund skal understøtte en fordobling af luftfragten og skabe op mod 9.000 nye arbejdspladser ved at tiltrække internationale virksomheder fra hele Europa.

 • 6. april 2022

  Ny rapport: PensionDanmarks tilgang får flere i efteruddannelse

  Ny effektanalyse viser, at PensionDanmarks digitale og automatiserede tilgang til efteruddannelse har skabt øget aktivitet. Reformkommissionen ser potentiale for øget beskæftigelse ved at udbrede løsningen til det øvrige arbejdsmarked. Det skærpede behov for grøn omstilling efter Ruslands invasion af Ukraine øger behovet for opkvalificering.

 • 21. marts 2022

  PensionDanmark rejser skov for at erstatte træer brugt til bæredygtigt byggeri

  Hedeselskabet og PensionDanmark har indgået aftale om at rejse op mod 100 hektar ny klimaskov i Danmark. Målet er at erstatte træ brugt til byggeri, forøge Danmarks skovareal og reducere CO2-udledningen.

 • 15. marts 2022

  Ukraine-krisen: Medlemmer får adgang til krisehjælp

  PensionDanmark samarbejder med Aleris-Hamlet, så medlemmer med relationer til Ukraine kan søge hurtig og gratis psykologhjælp.

 • 10. marts 2022

  De fleste danskere ved ikke, hvad det koster dem at spare op til pension

  Over 80 procent af danskerne har ikke helt styr på, hvad de betaler i omkostninger til deres pensionsselskab. Selv tilsyneladende små forskelle i samlede omkostninger kan i sidste ende betyde forskelle på langt over 100.000 kroner.

 • 8. marts 2022

  PensionDanmark lancerer kodeks for flere kvinder i bygge- og ejendomsbranchen

 • 3. marts 2022

  Indbringende 2021 ruster PensionDanmarks medlemmer til usikkert 2022

  Et rekordhøjt investeringsafkast på 36,5 mia. kr. i 2021 giver medlemmerne i Danmarks mest omkostningseffektive pensionsselskab et solidt fundament til et 2022, som hidtil har været præget af geopolitisk uro og faldende aktiekurser.

 • 1. marts 2022

  Dedikeret samarbejde har skabt skræddersyet hjem til DFDS

  Rederi- og logistikvirksomheden kan nu flytte ind i sit nye hovedsæde, som er skabt gennem et dedikeret og detaljeorienteret samarbejde med PensionDanmark.

 • 23. februar 2022

  Faglærte og ufaglærte har opbygget millionpensioner

  Modningen af arbejdsmarkedspensionerne betyder, at almindelige lønmodtagere i 60’erne nu i gennemsnit har halvanden million kroner i samlet pensionsopsparing.

 • 18. januar 2022

  Danskerne: Efteruddannelse er vigtigt for jobsikkerhed

  Rundspørge viser, at seks ud af ti danskere finder efteruddannelse vigtigt for at fastholde et job frem til pensionsalderen

 • 7. januar 2022

  2021 blev et fremragende år for PensionDanmarks medlemmer

  Med et samlet afkast på 36,4 mia. kr. blev 2021 et særdeles godt år for PensionDanmarks medlemmer. Det bidrager også til medlemmernes pension, at de samlede omkostninger ligger helt i bund.