menu arrow mobile
Om os
24. marts 2020

Kom styrket ud af Corona-krisen: Opkvalificer medarbejderne med tilskud fra kompetencefondene

2020
 • 24. marts 2020

  Kom styrket ud af Corona-krisen: Opkvalificer medarbejderne med tilskud fra kompetencefondene

  Med løntabsgodtgørelse og tilskud fra kompetencefondene har mange virksomheder mulighed for at sende medarbejdere på fjernundervisningskurser med fuld lønkompensation.

 • 11. marts 2020

  PensionDanmark og Diakonissestiftelsen går sammen om at opføre friplejeboliger

  Et nyt partnerskab mellem PensionDanmark og Diakonissestiftelsen tilbyder kommuner at opføre og drive friplejehjem uden at belaste de kommunale budgetter.

 • 25. februar 2020

  Solidt 2019-regnskab fra PensionDanmark

  Høje afkast og lave omkostninger sendte rekordbeløb ind på medlemmernes konti i 2019. Og med udsigt til mere moderate afkast i de kommende år bliver lave omkostninger nøglen til at fastholde høj kundetilfredshed. Som den første i sektoren offentliggør PensionDanmark reviderede ESG-nøgletal i års-rapporten.

 • 25. februar 2020

  Guld til PensionDanmark-byggerier i Skejby

  Zleep Hotels og Alfa Company House Skejby i det nordlige Aarhus får DGNB Guld for bæredygtighed. Byggerierne bliver derfor eksempler på investoren PensionDanmarks strategiske fokus på bæredygtighed til fordel for både klima og den enkelte bruger.

 • 12. februar 2020

  Guld til bæredygtig udvidelse af MOE-domicil

  PensionDanmark får DGNB Guld for udvidelse af MOEs domicil i Søborg. Miljøvenlige materialer og sundt indeklima får højeste anerkendelse for bæredygtighed.

 • 28. januar 2020

  Grundstenen er lagt til DFDS’ nye perle på Marmormolen

  Overborgmester Frank Jensen var med til at fejre grundstensnedlæggelsen til PensionDanmarks byggeri af nyt og bæredygtigt domicil til DFDS på Marmormolen i København. Rederiet flytter efter planen ind om to år.

 • 24. januar 2020

  Guld til endnu et bæredygtigt PensionDanmark-byggeri

  PensionDanmarks nye boligbyggeri Hummeltofteparken er blevet bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld. Ejendommen får bl.a. topscore for materialernes miljømæssige kvaliteter, udearealerne og for de grønne tage med solceller.

 • 22. januar 2020

  Nordfyns Banks nye domicil bæredygtighedscertificeret

  Nordfyns Banks nye domicil i hjertet af Odense er blevet DGNB-bæredygtighedscertificeret i kategorien Guld. Materialernes miljømæssige kvaliteter scorer helt i top.

 • 20. januar 2020

  Flere pensionsselskaber tilslutter sig fælles skatteprincipper

  Syv pensionsselskaber tilslutter sig nu de fælles skatteprincipper, som ATP, Industriens Pension, PensionDanmark og PFA aftalte i august for at påvirke skatteadfærden i både Danmark og på internationalt plan.

 • 16. januar 2020

  PensionDanmark styrker Skills-landsholdets medaljehåb

  PensionDanmark træder i forbindelse med DM i Skills til som sponsor for Skills-landsholdet og styrker dermed udviklingen af nye talenter fra erhvervsuddannelserne til gavn for både landsholdet og de brancher, som det repræsenterer.

 • 7. januar 2020

  2019 blev et rigtig godt investeringsår for PensionDanmarks medlemmer

  PensionDanmark leverede med et afkast på 29 mia. kr. i 2019 et resultat, der er blandt de bedste i selskabets levetid. Forventningen er, at de kommende år byder på mere moderate afkast.

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.