Se alle nyheder
Image alternative text

PensionDanmark overtager ÅF Buildings domicil i Herning

Efter en meget omfattende renovering overtager PensionDanmark ÅF Buildings Denmark’s domicil i Herning. Bygningen fra 1965 bliver DGNB-bæredygtighedscertificeret i kategorien Sølv.

PensionDanmark overtager nu endnu en velbeliggende kontorejendom. Det drejer sig om en flerbrugerejendom tæt på motorvej og centrum i Herning, hvor hele udlejningsarealet fungerer som domicil for ÅF Buildings Denmark, der tidligere hed Midtconsult.

Ejendommen fra 1965 har været igennem en meget gennemgribende nyrenovering og bliver den første eksisterende ejendom i Danmark, der bliver bæredygtighedscertificeret efter standarden DGNB Sølv svarende til kravene til en nyopført ejendom. Lejeren ÅF Buildings Denmark er ejet af den svenske børsnoterede ingeniørkoncern ÅF.

”Vi er glade for at overtage denne kontorejendom. Der er tale om en attraktiv, velbeliggende, omfattende renoveret og bæredygtighedscertificeret ejendom med en solid lejer på en lang lejekontrakt. Derfor forventer vi, at investeringen vil give medlemmerne gode afkast mange år frem,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

”Bygningen giver os optimale kontorfaciliteter og et domicil, der passer til virksomhedens udviklingsplaner de næste mange år. Her kan vi samtidig fremvise vores rådgivningskompetencer inden for bygningsrenovering, lys, lyd, energi og bæredygtighed. Det har været en fornøjelse at samarbejde med PensionDanmark om projektet,” siger Martin Kjær, CEO i ÅF Buildings Denmark.

Ejendomsinvesteringen i Herning supplerer PensionDanmarks efterhånden store ejendomsportefølje i Jylland. PensionDanmark ejer i forvejen ejendomme i bl.a. Hjørring, Aalborg, Viborg, Aarhus, Ry, Vejle, Kolding, Haderslev, Esbjerg og Sønderborg.

 

Om investeringen

Adresse: Viborgvej 1, Herning
Købspris: 97 mio. kr.
Areal: 6.411 m2
Sælger: Ejendomsselskabet MC ApS
Lejer: ÅF Buildings Denmark
Overtagelse: 14.12. 2018

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.