Se alle nyheder
Image alternative text

PensionDanmark investerer i nyt hotel i Skejby i Aarhus

Det voksende erhvervsområde omkring Skejby sygehus har nu fået bekræftet et hotelprojekt. Det er Zleep Hotels, der skal åbne sit andet hotel i Aarhusområdet. Denne gang i samarbejde med NCC Property Development og PensionDanmark. Hotellets 100 værelser forventes at stå klar i maj 2019.

PensionDanmark har valgt Zleep Hotels som brand og operatør af det nye hotelprojekt i Skejby. Med dette valg får Skejby et økonomihotel, der tilbyder god kvalitet til en god pris. De 100 værelser indrettes med kvalitetsinteriør, mens der i lobbyen bliver lounge, receptionsbar og fitnesslokale.

Byggeriet er målsat til at opnå guld i bæredygtighedscertificering efter DGNB-standarden. Det betyder, at ejendommen skal leve op til høje krav for miljømæssig, økonomisk, teknisk og social bæredygtighed. Det giver blandt andet et lavt energiforbrug og et godt indeklima.

”Vi er meget tilfredse med at kunne føje denne hotelinvestering med en god beliggenhed i Skejby til vores portefølje af hoteller. Hotellet tæt på nærbanen og motorvejsnettet bliver det første DGNB-certificerede hotel i Aarhus med en lang lejekontrakt og et godt koncept, så vi forventer, at investeringen vil give medlemmerne et godt afkast i en lang årrække,” siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

PensionDanmark ejer i forvejen Comwell-hotellerne i Holte og Roskilde og er medejer af Copenhagen Marriott Hotel.

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.