Se alle nyheder

PensionDanmark hædret for digitale kundeløsninger

Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab har vundet prisen for Bedste digitale kundeløsninger i pensionsbranchen ved Digital Finans 2021.

Når det kommer til digitale kundeløsninger i den danske pensionsbranche, er der ingen, der overgår PensionDanmark. Sådan lyder konklusionen, efter at priserne er blevet uddelt ved Digital Finans 2021, som afholdes af branchemediet FinansWatch og analysehuset Wilke.

Her blev PensionDanmark hædret med prisen for Bedste digitale kundeløsninger efter at have scoret højest af alle i en ekspertvurdering af medlemmernes egne sider på pensionsselskabernes websites.

Pensionsselskabernes kundeløsninger er desuden blevet ekspertvurderet på digital respons samt i en panelundersøgelse. I begge kategorier opnåede PensionDanmark en høj score, som banede vejen for en samlet sejr.

- Et velfungerende digitalt selvbetjeningsunivers er en hjørnesten i en pensionsordning anno 2021. Det giver medlemmerne mulighed for på alle tider af døgnet at få overblik over deres opsparing, justere deres forsikringer og investeringer samt at benytte de mange tilbud i vores sundhedsordning. Derfor er vi meget stolte over, at vores løsninger fremhæves som de bedste i branchen, siger Flemming Tovdal Schmidt, direktør for kunder, kundeservice og it i PensionDanmark.

PensionDanmarks selvbetjeningsunivers, som kan tilgås både fra hjemmeside og app, giver blandt andet medlemmerne mulighed for at beregne deres fremtidige pensionsudbetalinger, at booke behandling direkte hos en fysioterapeut eller kiropraktor samt med kort varsel at få en videokonsultation med en læge.

Samtidig fungerer det som indgang til en lang række rådgivningstilbud inden for såvel opsparing og investering som sundhed, forebyggelse, misbrug og psykisk velvære.

- Innovative digitale løsninger giver medlemmerne frihed og fleksibilitet og holder samtidig administrationsomkostningerne nede. Derfor har vi i PensionDanmark haft et vedvarende fokus på området, siden vi i 1996 blev det første pensionsselskab med egen hjemmeside, forklarer Flemming Tovdal Schmidt.