Se alle nyheder
Image alternative text
Bruun Rasmussen flytter ind i ejendommen på Nørgaardsvej, som i dag huser Fogs Bolig & Designhus. Ejendommen vil blive ombygget inden indflytningen.

Bruun Rasmussen bliver ny lejer hos PensionDanmark i Lyngby

Fra september 2023 vil det traditionsrige auktionshus have til huse i PensionDanmarks ejendom på Nørgaardsvej i Lyngby.

Det er en institution i dansk kultur- og erhvervsliv, der fra næste år lejer sig ind i PensionDanmarks ejendom på Nørgaardsvej i Lyngby. Bruun Ramussen Kunstauktioner rykker fra sit nuværende hovedsæde i Nordhavn og samler alle sine ekspertområder i et nyt lejemål, som omfatter 8.000 kvadratmeter.

”Vi ønsker at skabe et nyt og levende kulturhus i hjertet af Lyngby. Vores vision er at udbygge viden om kunst og antikviteter, og derfor samler vi alle vores fagområder og ekspertise under samme tag. Vi oplever, at den moderne forbruger har en stigende interesse for at blande kunstarter og perioder. En af vores kerneværdier er fornyelse, og derfor ønsker vi at være med til at udvikle, hvordan et internationalt auktionshus ser ud i fremtiden, hvor Lyngby er den perfekte placering for os,” siger Jakob Dupont, administrerende direktør hos Bruun Rasmussen.

Ejendommen på Nørgaardsvej huser i øjeblikket Fogs Bolig & Designhus og skal ombygges, inden Bruun Rasmussen flytter ind.

”Når Bruun Rasmussen flytter ind næste år, får Lyngby et 8.000 kvadratmeter stort internationalt kunsthus helt centralt placeret i byen. Vi går i gang med ombygningen til nytår og glæder os til at byde Bruun Rasmussen velkommen som lejere i flotte og fremtidssikrede rammer i september 2023. Det nye kunsthus er ikke kun et aktiv for byen, men også positivt i forhold til vores øvrige investeringer i området,” siger Marius Møller, direktør for ejendomme i PensionDanmark.

Fakta om Bruun Rasmussen

  • Bruun Rasmussen har i snart 75 år solgt kunst, design, antikviteter, smykker, armbåndsure og samlerobjekter og været det førende auktionshus i Danmark.

  • Virksomheden blev grundlagt i 1948 af Arne Bruun Rasmussen.

  • I dag beskæftiger auktionshuset omkring 140 medarbejdere, har flere end 800.000 besøgende på hjemmesiden om måneden og sælger flere end 75.000 genstande om året.

  • I 2021 lød Bruun Rasmussens salg på 606 mio. kr., og i marts 2022 kunne auktionshuset afsløre, at det er blevet en del af Bonhams’ netværk. Bonhams er et af verdens største og mest anerkendte auktionshuse med et verdensomspændende netværk af kontorer og repræsentanter i 22 lande.