Se alle nyheder
Image alternative text

Grundstensnedlæggelse til Nordfyns Banks nye domicil

Byggeriet af Nordfyns Banks kommende domicil i det centrale Odense er nu påbegyndt.

Opførelsen af Nordfyns Bank kommende domicil i Odense er nu i gang efter grund-stensnedlæggelse i dag. PensionDanmark udvikler og opfører den ny ejendom i totalentreprise og udlejer den til Nordfyns Bank.

Beliggenheden med høj synlighed er tæt på banegården, den kommende letbane og det nye byområde på den lukkede Thomas B. Thriges Gade. Bygningen på tre etager, der ventes at stå klar til indflytning medio 2019, bliver på 3.159 m2 inklusive 880 m2 kælder. Domicilet bliver bæredygtighedscertificeret i kategorien DGNB Guld og opfylder kravene i Energiramme 2020.

”Der er meget glædeligt at opførelsen af denne ejendom i høj kvalitet med en god beliggenhed og med en solid lejer i Nordfyns Bank nu er i gang. Med investeringen viser vi endnu en gang, at PensionDanmark er aktiv som ejendomsinvestor i hele Danmark,” siger direktør Marius Møller, PensionDanmark Ejendomme.

PensionDanmark er i forvejen medejer af en ejendom i Odense udlejet til Magasin, ejer en ejendom udlejet til KMD og overtager i foråret 2018 en ejendom udlejet til Danske Bank.


Fakta

Adresse: Dannebrogsgade 1, Odense C
Areal: 2.279 m2 kontor og 880 m2 kælder samt 45 p-pladser i terræn.
Totalentreprenør: Hansson&Knudsen
Arkitekt: Arkitema
Ingeniør: Cowi
Forventet indflytning: Medio 2019
Forventet bæredygtighedscertificering: DGNB i kategorien Guld

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.