Se alle nyheder

Rejsegilde på PensionDanmarks boliger i Virum

Der er i dag holdt rejsegilde på PensionDanmarks 151 boliger i Virum Nord for København.

PensionDanmarks boligbyggeri på Hummeltoftevej skrider godt fremad, og derfor er der i dag holdt det traditionsrige rejsegilde for byggeriet. De 151 boliger er på i alt 15.400 m2 og herudover omfatter byggeriet et butiksareal på 1.500 m2 og kælder på godt 7.500 m2.

Byggeriet, der ligger på den grund ved Sorgenfri Station, hvor Lyngby Politistation lå, bliver bæredygtighedscertificeret efter DGNB-systemet. Byggeriet forventes certificeret i kategorien Guld.

”Vi er meget glade for at byggeriet på Hummeltoftevej nu for alvor tager form. Der er tale om virkelig attraktive boliger med bæredygtigheden i top og en god beliggenhed. Derfor oplever vi allerede nu stor interesse for byggeriet, som vil give vores medlemmer gode afkast i en lang årrække,” siger adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen.

”Det er et rigtig flot byggeri med spændende materialevalg og løsninger. Resultatet er blevet til i en positiv og god proces, hvor vi undervejs har indarbejdet de ønskede ændringer fra PensionDanmark og på den måde har videreudviklet projektet undervejs. Løsningen bliver et alsidigt byggeri med mange gode og spændende løsninger," siger Martin Palmquist, der er direktør i MT Højgaard.

PensionDanmarks samlede investering er på 440 mio. kr. Ud over boligerne i Virum bygger PensionDanmark boliger på Islands Brygge i København og Nordhavnen i København, i Ørestad Syd, i Køge Kyst og på havnen i Vejle.

 

Fakta

Bygherre og investor: PensionDanmark
Totalentreprenør: MT Højgaard
Areal: 151 boliger (rækkehuse, lejligheder og ungdomsboliger) på i alt 15.400 m2, butiksareal på 1.500 m2 samt kælder på godt 7.500 m2
Samlet investering: 440 mio. kr.
Færdiggørelse og indflytning: Sommeren 2019
Beliggenhed: Hummeltoftevej, Sorgenfri i Virum, nord for København

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.