Se alle nyheder
Image alternative text
Mie Hvid Bagger, PensionDanmark, med prisen Best Use of Automation

PensionDanmark vinder pris for Best Use of Automation

Ved International Engage Awards 2019 mandag aften modtog PensionDanmark prisen for Best Use of Automation for sit arbejde med digitalisering og Robotics.

PensionDanmark er ved arrangementet International Engage Awards 2019 på Westminster Bridge Park Plaza i London blevet hædret med prisen Best Use of Automation. PensionDanmark var i finalen sammen med forsikringsselskabet Swinton Group, Belron samt teknologiselskaberne Instantprint og Dell Technologies.

Juryen tildelte prisen til den organisation, der har været bedst til at implementere og udnytte AI og Robotics i procesautomatisering i forhold til kunder og ansatte og samtidig opnå høj kundetilfredshed.

”Vi ser prisen som en international anerkendelse af vores vedholdende fokus på at sikre, at vores medlemmer får mest muligt ud af deres pensionsopsparing. Prisen er en anerkendelse af vores arbejde med digitalisering og Robotics, som giver vores medlemmer en bedre og hurtigere service, så vi udbygger vores i forvejen høje kundetilfredshed. Samtidig er anvendelsen af Robotics afgørende for, at vi kan fastholde vores omkostninger som nogle af de laveste i branchen. Priserne er en ekstra motivation til at fortsætte arbejdet,” siger PensionDanmarks adm. direktør, Torben Möger Pedersen.

PensionDanmark anvender Robotics til en række medlemsydelser og rådgivning i forbindelse med fx skatteoptimering af medlemsindbetalingerne, udbetaling af førtidspension og udbetaling af engangsbeløb i forbindelse med kritisk sygdom. I sidst nævnte tilfælde søger Robotics også for, at medlemmet får et omsorgsopkald fra en af PensionDanmarks sygeplejersker, og at medlemmet bliver meldt ind i den relevante patientorganisation med et års betalt kontingent. Omregnet til fuldtidsansatte står Robotics for mere medlemsrådgivning og -service end afdelingerne Medlemsservice, Virksomhedsservice og Sundhedsservice foretager samlet.