Se alle nyheder

PensionDanmark vinder platin for bedste strategi for investering i infrastruktur

PensionDanmark fik for andet år i træk platinprisen som ”Real Assets & Infrastructure Investor of the Year” ved IPE Real Estate Global Conference & Awards. PensionDanmark fik også prisen for bedste ”Alternatives Strategy” for investering i ejendomme.

Der var international anerkendelse på højeste niveau, da PensionDanmark ved IPE Real Estate Global Conference & Awards 2020 torsdag vandt en af hovedpriserne. Juryen valgte for andet år i træk at fremhæve PensionDanmark som Real Asset & Infrastructure Investor of the Year for i en årrække at have gået forrest med kontinuerlig videreudvikling af en investeringsstrategi, hvor investeringer i infrastruktur og ejendomme styrker balancen i porteføljen og dermed også understøtter stabilt gode afkast til de over 750.000 medlemmer.

Juryens begrundelse: “PensionDanmark har længe været frontløber og "thought leader" inden for området og demonstrerer lederskab ved at investere i nye initiativer og implementere bæredygtige løsninger.”

Årets udgave af konferencen blev afholdt virtuelt for at leve op til retningslinjer i forbindelse med COVID-19, men de virtuelle klapsalver fra distancen ændrer ikke på stoltheden over anerkendelsen hos adm. direktør i PensionDanmark, Torben Möger Pedersen:

”Det er en helt central opgave for os med afsæt i en balanceret investeringsstrategi at sikre vores 754.000 medlemmer den størst mulige købekraft for deres kommende pensioner. Derfor er international anerkendelse til vores dygtige investeringsteam for langsigtet strategisk succes med vellykkede investeringer i infrastruktur også et velkomment skulderklap. Det tager vi med i vores fortsatte arbejde for konstant at videreudvikle vores investeringsstrategi til gavn for medlemmerne,” siger han.

Også ved onsdagens prisuddeling var der fokus på PensionDanmark. Her vandt Pen-sionDanmarks ejendomsteam en pris for bedste ”Alternatives Strategy”. Her blev PensionDanmark blandt andet kåret som vinder med udgangspunkt i en klar strategi og succes med at sikre gode afkast gennem udvikling af faste og rentable koncepter for klimavenlige, socialt bæredygtige, innovative og fælleskabsorienterede boliger til niche-målgrupper som studerende og 50+ segmentet.