PensionDanmark Ejendomme

Nyhed: PensionDanmark udvikler og bygger Livsstilsboliger 50+ i Køge Kyst og Kildebjerg Ry til udlejning.

PensionDanmarks ejendomsstrategi

Gennem de senere år har PensionDanmark øget investeringerne i ejendomme, fordi denne type investeringer leverer en stabil og mindre konjunkturfølsom indtjening i en tid med lave obligationsrenter. Målet med strategien er at sikre medlemmerne det bedst mulige afkast.

Læs mere

Udlejning til erhverv

PensionDanmark udlejer attraktive erhvervsejendomme og har gennem de sidste år opbygget en voksende ejendomsportefølje. Erhvervslejemålene henvender sig både til større og mindre danske og udenlandske virksomheder samt offentlige lejere. Vores lejemål kendetegnes bl.a. ved fokus på bæredygtighed, et højt vedligeholdelsesniveau samt professionel drift.

Læs mere

Investering og udvikling

Investering i og udvikling af bæredygtige ejendomme er en central del af PensionDanmarks ejendomsaktiviteter. PensionDanmark har investeringer i erhvervsejendomme i hele Danmark indenfor kontor, hotel og retail. Udvikling af boliger er også en del af den overordnede strategi, fordi de er med til at give ejendomsporteføljen en attraktiv diversifikation.

Læs mere

Livsstilsbolig 50+ 

Vi bygger Livsstilsbolig 50+ tænkt som et boligfællesskab for beboere over 50 år, der ønsker en større grad af fællesskab end i den traditionelle bolig. Livsstilsboliger 50+ etableres i attraktive omgivelser med let adgang til offentlig transport, indkøb, offentlig sercive, kultur- og fritidstilbud.

Læs mere

Salg og udlejning af boliger

PensionDanmark udbyder velbeliggende moderne bæredygtige boliger til salg og udlejning. Boligporteføljen er fokuseret på boligprojekter i vækstområder med stor langsigtet efterspørgsel. Samtidig henvender boligerne sig til flere forskellige segmenter spændende fra boliger til unge og til ældre samt til personer i storbyerne, hvor urbaniseringseffekten har skabt et voksende boligbehov.

Læs mere

Bæredygtighedscertificering

Vi investerer i ejendomme, der skal give værdi for vores medlemmer, vores kunder og for miljøet. 

Læs mere

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål og forespørgsler vedr. vores ejendomsaktiveter. 

Læs mere