menu arrow mobile
Om os

PensionDanmark har opbygget en betydelig tilstedeværelse inden for det unoterede kreditmarked med en bred investeringsportefølje af både lavt- og højtforrentende kreditinvesteringer.

Formål

Vi er langsigtede investorer der både har kompetencerne og fleksibiliteten til at være en aktiv og værdiskabende partner i mange forskellige typer af transaktioner.

Vores investeringsfokus er infrastrukturlån, strukturerede lån, virksomhedslån og kreditfonde, der opfylder vores investeringskriterier. Vores direkte kreditinvesteringer kan både være i senior lån såvel som subordinerede lån. Vores fondsinvesteringer dækker over et større investeringsområde, hvor det primære mål er at opnå den mest effektive adgang til selektive investeringsmuligheder. 
Vores mål er at opbygge en diversificeret portefølje i samarbejde med erfarne investorer og sponsorer samt være en investeringspartner for banker, kapitalforvaltere og andre institutioner.

Infrastrukturlån og lån med sikkerhed i aktiver

Vores mål er at investere i solide kreditinvesteringer med lange løbetider for at opnå en illikviditetspræmie for længere løbetider end bankmarkedet foretrækker.
Vores tilgang til nye kreditinvesteringer er opportunistisk, da vi stræber efter at opbygge en diversificeret og dynamisk portefølje.

Virksomhedslån

Inden for virksomhedslån er vores fokus at investere i virksomheder af høj kvalitet der er sponsoreret af corporate og private equity sponsorer.
Målet er at opnå en præmie ved at samarbejde med sponsorer om at udvikle fleksible finansielle løsninger.
Vores direkte kreditinvesteringer i virksomhedslån spænder fra akkvisitionsfinansiering til subordinerede lånetrancher. 

Kredit fonde

Vi investerer i kreditfonde, når de tilbyder markedsadgang, ressourcer og færdigheder, som vi ikke besidder internt.
Som med andre kreditinvesteringer søger vi investeringsmuligheder, hvor der kan opnås en attraktiv præmie for illikviditet, kompleksitet og løbetid.

Kontakt Alternative Investments

Har du spørgsmål til alternative investeringer?

Find kontaktinformation på PensionDanmarks investeringsafdeling.