menu arrow mobile
Om os

Brug af cookies

Når du bruger pensiondanmark.com, efterlader du et elektronisk spor (”cookie”), der gør PensionDanmark i stand til at følge din adfærd på pensiondanmark.com samt underliggende subdomæner.

En cookie er en lille tekstfil, der bliver gemt på din computer, telefon eller tablet, når du besøger hjemmesiden. Cookien kan hverken indeholde programmer eller virus men kan indeholde oplysninger om for eksempel:

  • Din IP-adresse
  • Dato og klokkeslæt for dit besøg
  • De søgeord, du har indtastet i søgemaskinen
  • Hvilke sider med information, du har besøgt
  • Det sprog, du vælger

Vi kan således ikke se, at det er lige præcist dig, der har besøgt pensiondanmark.com.

Hvad bruger vi cookies til, og hvilke typer er der?
På hjemmesiden bruger vi forskellige typer af cookies til de to formål, som du kan se nedenfor.

Cookietype  Beskrivelse Eksempler på cookies 
Nødvendige Disse cookies bruger vi for at håndtere din navigation mellem de forskellige sider og sideelementer på pensiondanmark.com samt til at håndtere din forbindelse til vores servere.

Hjemmesiden kan ikke fungere uden disse cookies.
PensionDanmark-cookies:
• ASP.NET_SessionId
• ARRAffinity
• gpv_pageName
• PDCookieAccepted
• tnsApp
• tAE
...
Statistiske  Statistikcookies bruger vi til at få et overblik over, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Oplysningerne bruger vi til løbende at forbedre hjemmesiden, så du og andre får en god oplevelse. Ud fra oplysningerne udarbejder Adobe Analytics statistikker til os. De oplysninger er som sagt meget vigtig viden for os, fordi de fortæller os hvilke services og information, der efterspørges. Den viden hjælper os til at levere endnu mere målrettede services og informationer til vores medlemmer og andre besøgende, og er ikke tilgængelig for andre end os.

Disse cookies kan du vælge at deaktivere ved at blokere alle pensiondanmark.com-cookies i din browser, men det betyder samtidig, at de nødvendige cookies også bliver blokeret.
Adobe Analytics-cookies:
• AMCV_%
• AMCVS_%
• s_cc
• s_lv
• s_lv_s

Vi gemmer dine cookiedata i op til to år efter dit seneste besøg på vores hjemmeside.

Adobe leverer Adobe Analytics, som er det system, vi bruger til håndtering af statistikcookies. Du kan læse Adobes privatlivspolitik her: https://www.adobe.com/dk/privacy.html  

Hvis ikke jeg ønsker cookies?
Hvis du ikke ønsker at vores hjemmeside skal sætte cookies, kan du i din browser fravælge, at der sættes cookies. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies hos http://minecookies.org/cookiehandtering. Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Alle browsere tillader, at du sletter cookies enkeltvis eller alle på en gang. Hvordan, du gør det, afhænger af hvilken browser, du anvender.

Forbehold
PensionDanmark har søgt at gøre indholdet på pensiondanmark.com så korrekt og retvisende som muligt. Informationerne på pensiondanmark.com erstatter imidlertid ikke læserens egen vurdering af, hvordan der skal disponeres.

PensionDanmark påtager sig ikke noget ansvar for eventuelle direkte eller indirekte tab som følge af dispositioner foretaget på baggrund af informationer vist på pensiondanmark.com.

Pensiondanmark.com er beskyttet af ophavsret, og pensiondanmark.com eller dele heraf må derfor ikke gengives uden tilladelse.

Informationer afgivet af tredjemand
De eksterne pegende links, der er tilgængelige på pensiondanmark.com, er kun til din orientering. PensionDanmark er ikke ansvarlig for materiale produceret eller på anden måde gjort tilgængeligt af tredjemand, uanset om der kan opnås adgang til dette materiale via link på pensiondanmark.com. Sådanne tredjemænd skal på deres egne hjemmesider give den af loven påkrævede information om sig selv, og PensionDanmark er ikke ansvarlig for eventuelt manglende eller utilstrækkelig information.

PensionDanmark Ejendomme
Hvis du skriver dig op på interesselisten til en ejerbolig eller lejebolig, sender PensionDanmark Ejendomme løbende mails, når der er relevante boliger til dig ud fra dine oplysninger om fx alder, civilstand og nuværende bopæl. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger fra interesselisten. Se også oversigt 1.

Vi deler dine personoplysninger med andre
I PensionDanmark behandler vi dine personoplysninger omhyggeligt, og der er klare regler for hvordan, vi må bruge dine personoplysninger.

Du kan her læse hvilke personoplysninger, vi behandler og til hvilket formål, hvem vi deler dine personoplysninger med og klagemuligheder.

Modtagere af oplysninger Det bruger modtageren oplysningerne til
Mailchimp Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev på pensiondanmark.com, sender vi oplysninger om din mailadresse til Mailchimp, som drives af The Rocket Science Group LLC med hovedkvarter i Georgia, USA. Mailchimp bruger oplysningen til at administrere vores service med udsendelse af nyhedsbreve. Når du afmelder denne nyhedsservice, bliver mailadressen slettet senest en måned efter. 
Microsoft Azure Microsoft leverer it-platformen, som pensiondanmark.com kører på, og som anvendes til håndtering af kontakt- og samtykkeoplysninger.

Kontakt
Hvis du vil vide mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder, er du altid velkommen til at kontakte vores Databeskyttelsesrådgiver på mail, DPO@pension.dk.

Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger
Du kan klage over PensionDanmarks behandling af dine personoplysninger til vores databeskyttelsesrådgiver eller til Datatilsynet.

PensionDanmarks databeskyttelsesrådgiver
Du kan sende din klage på en mail til vores databeskyttelsesrådgiver på DPO@pension.dk eller med almindeligt brev til:

PensionDanmark
Att.: PensionDanmarks databeskyttelsesrådgiver
Langelinie Alle 43
2100 København Ø

Datatilsynet
Du kan også klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Hvis du hellere vil sende en mail er mailadressen dt@datatilsynet.dk. Datatilsynet anbefaler dog, at du sender mailen med digital post via borger.dk for at beskytte dine personoplysninger. Du kan læse mere på datatilsynet.dk.

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.