menu arrow mobile
Om os

En nøgle til at opnå dette er en høj grad af medlemsfokuseret digitalisering: Digitale løsninger giver hurtigere sagsbehandling, bedre ressourceudnyttelse og mere tid til medlemmerne, hvilket bidrager til en bedre medlemsoplevelse. Samtidig holder det vores omkostningerne nede, og dermed er er den øgede digitalisering med til at fastholde vores position som branchens mest omkostningseffektive pensionsselskab.

PensionDanmarks medlemsorienterede tilgang til digitalisering kommer bl.a. til udtryk ved, at

  • medlemmer og virksomheder kan gennemføre samtlige processer og produktændringer digitalt på pension.dk i flows udformet i tæt koordinering med Medlemsservice.
  • robotter fungerer som digitale medarbejdere i PensionDanmark og varetager en lang række rådgivnings- og ekspeditionsopgaver, som tidligere har været varetaget af medlems- og virksomhedsrådgivere, sygeplejersker, socialrådgivere og andre specialister.
  • machine learning bl.a. forestår mailbesvarelser og dialogerne mellem chatbotten og medlemmerne.
  • alt udgående rådgivning er individuelt orienteret, baseret på machine learning/AI og udsendes digitalt på de medier, som det enkelte medlem foretrækker.

En række af PensionDanmarks digitale løsninger er baseret på samarbejde med offentlige myndigheder omkring data. Det gælder fx vores efteruddannelsessite.

Vi benytter cookies til at forbedre hjemmesiden. Du accepterer brugen af cookies ved at lukke dette banner.