menu arrow mobile
Om os
15. september 2022

PensionDanmark er klar til at bygge klimaerhvervsskole i Esbjerg

2014
 • 16. december 2014

  PensionDanmark reducerer administrationsomkostningerne med 10 pct.

  I 2015 sænker PensionDanmark medlemmernes administrationsbidrag til 336 kr. Det er en reduktion på 10 pct. sammenlignet med 2014, og dermed er administrationsbidraget reduceret med samlet 15 pct. over de seneste to år.

 • 12. december 2014

  Afrikas største vindpark på plads

  Det har taget mere end syv års forberedelse, men nu er det en realitet. Afrikas største vindpark, Lake Turkana, bliver etableret.

 • 10. december 2014

  Investorer vil undersøge OW Bunker-sagen

  En række institutionelle investorer - heriblandt PensionDanmark - har taget initiativ til en undersøgelse af OW Bunker-sagen. Formålet er at forstå hændelsesforløbet og skaffe et informationsgrundlag, der kan bruges til at vurdere, om der er basis for at gøre et juridisk ansvar gældende.

 • 21. november 2014

  PensionDanmark kåret til Europas bedste pensionsselskab

  Ved en stor international konference for den samlede europæiske pensionsbranche modtog PensionDanmark torsdag aften prisen som Europas bedste pensionsselskab. PensionDanmark løb med samme pris i 2012.

 • 19. november 2014

  PensionDanmark får investeringsafkast på 13,7 mia. kr.

  PensionDanmark opnåede et investeringsafkast på 13,7 mia. kr. før skat i årets første ni måneder. Indbetalingerne steg med 23 pct. til 10 mia. kr., og balancen nåede 170 mia. kr.

 • 13. november 2014

  PensionDanmark investerer i OPP-projekt i Svendborg

  Svendborgs nye Byret skal opføres i et offentligt-privat partnerskab (OPP) af et konsortium bestående af PensionDanmark, PKA, Sampension, entreprenørkoncernen CASA samt ejendomsforvaltningsselskabet DEAS.

 • 3. november 2014

  PensionDanmark sikrer medlemmerne skatterabat på 225 mio. kr.

  PensionDanmark har netop omlagt 430.000 kapitalpensioner og dermed sikret medlemmerne en skatterabat på 225 mio. kr. Samtidig har PensionDanmark i dag indbetalt 3,1 mia. kr. i fremrykket skat til staten.

 • 1. november 2014

  PensionDanmark har branchens mest tilfredse kunder

  PensionDanmarks medlemmer er de mest tilfredse og loyale blandt danske pensionskunder, viser en ny undersøgelse fra Loyalty Group.

 • 13. oktober 2014

  PensionDanmark får pris som Europas bedste arbejdsmarkedspensionsselskab

  PensionDanmark er i dag kåret til Europas bedste arbejdsmarkedspensionsselskab af internationalt finansmagasin.

 • 9. oktober 2014

  PensionDanmarks første ejendom i Aalborg tager form

  I dag blev der holdt rejsegilde på Alfa Lavals nye domicil, som er PensionDanmarks første ejendomsinvestering i Aalborg.

 • 2. oktober 2014

  PensionDanmark investerer 3,5 mia. kr. i ny infrastrukturfond

  Med et investeringstilsagn på 3,5 mia. kr. til en ny infrastrukturfond administreret af Copenhagen Infrastructure Partners øger PensionDanmark nu sine investeringer i infrastruktur yderligere.

 • 1. oktober 2014

  Pension er blevet hverdagsemne på jobbet

  Pension er blevet udbredt samtaleemne på jobbet, og interessen for området er stigende blandt faglærte og ufaglærte. Det vurderer tillidsrepræsentanter i en ny PensionDanmark-undersøgelse.

 • 5. september 2014

  Domicilbyggeri til MT Højgaard sættes i gang

  Første spadestik bliver i dag taget til et nyt domicil til MT Højgaard, som PensionDanmark har investeret ca. 300 mio. kr. i.

 • 4. september 2014

  Medlemmernes havmøllepark ved Anholt fylder et år

  Danmarks største havmøllepark, som PensionDanmarks medlemmer er medejere af, kan fejre sit første leveår med høj produktion.

 • 22. august 2014

  Pensionsselskaber tager hul på historisk hospitalsbyggeri

  Første spadestik blev i dag taget til Danmarks første offentlige-private hospitalsbyggeri: et nyt psykiatrisk hospital i Vejle, som ”Team OPP”- med PensionDanmark, PKA og Sampension som investorer - etablerer i samarbejde med Region Syddanmark.

 • 18. august 2014

  PensionDanmark-medlemmer flytter pensioner som aldrig før

  Medlemmerne i PensionDanmark har i år samlet deres opsparinger som aldrig før. Dermed sparer de omkostninger og får et bedre overblik over deres pensionsordning.

 • 1. august 2014

  PensionDanmark investerer i Arbejdstilsynets domicil

  PensionDanmark investerer 175 mio. kr. i ejendom på Østerbro i København, der har Arbejdstilsynet som lejer.

 • 7. juli 2014

  Faglærte og ufaglærte forlænger arbejdslivet

  Inden for de seneste år har lønmodtagerne på LO-området udskudt deres tilbagetrækning fra arbejdslivet med i gennemsnit et halvt år. Det viser en ny analyse fra PensionDanmark.

 • 4. juli 2014

  PensionDanmark investerer i ny fond med nordisk fokus

  PensionDanmark er blandt investorerne i den nye kapitalfond Altor Fund IV, som skal investere og udvikle mellemstore virksomheder i Norden.

 • 30. juni 2014

  PensionDanmark sælger 700 boliger til den nordiske ejendomsfondsforvalter NREP

  PensionDanmark har i dag solgt sin samlede boligportefølje til en ejendomsfond forvaltet af Nordic Real Estate Partners (NREP). Porteføljen er på 700 boliger placeret i hovedstadsområdet, Vejle og Aarhus.

 • 11. juni 2014

  Folkemødet: PensionDanmark inviterer til Sundhedens topmøde

  Sundhedsminister Nick Hækkerup er blandt deltagerne på Sundhedens topmøde, som PensionDanmark arrangerer i samarbejde med TænkeTanken på Folkemødet på Bornholm. Topmødet finder sted på fredag d. 13. juni kl. 11.30-14.

 • 28. maj 2014

  PensionDanmark fik afkast på 10 mia. kr. i 1. kvartal

  PensionDanmark fik et investeringsafkast på godt 10 mia. kr. før skat i årets første kvartal. Balancen passerede 180 mia. kr.

 • 27. maj 2014

  Aftale om nyt psykiatrisk hospital i Vejle officielt forseglet

  Parterne bag det nye psykiatriske hospital i Vejle satte i dag underskrift på aftalen, der gør hospitalet i OPP-regi til virkelighed senest januar 2017.

 • 26. maj 2014

  PensionDanmark fik afkast på 4,2 mia. kr. i 1. kvartal

  I 1. kvartal opnåede PensionDanmark et investeringsafkast på 4,2 mia. kr. Indbetalingerne på 3,7 mia. kr. steg kraftigt i årets første kvartal, og balancen rundede dermed 157 mia. kr.

 • 22. maj 2014

  PensionDanmarks første Esbjerg-byggeri i gang

  Der var i dag første spadestik på Semco Maritimes kommende domicil, som er PensionDanmarks første ejendomsinvestering i Esbjerg.

 • 15. maj 2014

  PensionDanmarks investeringsstrategi vækker international opmærksomhed

  Torsdag aften modtog PensionDanmark hæder for sine investeringer i ejendomme og infrastruktur ved prisuddeling i München. 

 • 22. april 2014

  Kontorhus med nyt NCC-hovedsæde tager form

  Der var i dag rejsegilde på Gladsaxe Company House, hvor NCC får sit nye hovedsæde. PensionDanmark har investeret ca. 300 mio. kr. i ejendommen.

 • 3. april 2014

  Ingen diskrimination af psykisk syge i PensionDanmark

  DR bringer i denne uge en række omtaler af psykisk syge personers problemer med at få en forsikring ved dødsfald.

 • 2. april 2014

  To nye priser til PensionDanmark for grønne investeringer

  Det internationale tidsskrift Environmental Finance har givet PensionDanmark to priser i den årlige uddeling af ”awards” for investeringer inden for klima, energi og miljø. PensionDanmarks topchef får prisen som ”Environmental Finance Personality of 2013”, og investeringen i det engelske biomassekraftværk Brigg får prisen som årets investering i bioenergi.

 • 28. marts 2014

  Byggeriet af nyt Nordea-domicil skudt i gang

  I dag blev der taget første spadestik til Nordea Danmarks nye domicil i Ørestaden. PensionDanmark er sammen med to andre pensionsselskaber bygherre og medejer af byggeriet.

 • 26. marts 2014

  Per Christensen ny formand for PensionDanmark

  3F’s forbundsformand, Per Christensen, er valgt til ny formand for PensionDanmark. Samtidig indtræder tidligere koncernchef i Nykredit, Peter Engberg Jensen, i bestyrelsen.

 • 24. marts 2014

  Pensionsselskaber bag nyt psykiatrisk hospital i Vejle

  I et af de hidtil største danske OPP-projekter skal PensionDanmark, PKA og Sampension etablere nyt psykiatrisk hospital i Vejle sammen med MT Højgaard og DEAS. Investeringen er på 430 mio. kr.

 • 21. marts 2014

  Nu opføres PensionDanmarks første ejendom i Aalborg

  PensionDanmarks første ejendomsinvestering i Aalborg tager nu form. I dag blev spaden stukket i jorden til Alfa Lavals kommende domicil i byen.

 • 13. marts 2014

  PensionDanmark vinder sag ved EU-Domstolen

  EU-Domstolen afsagde i dag dom i en sag (ATP-sagen), om hvorvidt en pensionskasse kan betragtes som en investeringsforening og dermed have mulighed for at opnå momsfritagelse. PensionDanmark har ført sagen ved EU-Domstolen.

 • 28. februar 2014

  PensionDanmark bygger nyt Semco-domicil i Esbjerg

  PensionDanmark investerer 255 mio. kr. i et domicil til Semco Maritime ved Esbjerg Strand.

 • 27. februar 2014

  PensionDanmark: Aktier, infrastruktur og ejendomme sikrer afkast på 9,1 mia. kr. i 2013

  Aktieafkast på over 20 pct. og afkast på 9 pct. for vindmøller og 7 pct. for ejendomme giver PensionDanmark et samlet afkast på 9,1 mia. kr. i 2013. De seneste fem år har et typisk medlem fået forrentet sin opsparing med 54 pct. efter skat.

 • 25. februar 2014

  PensionDanmark investerer i Alfa Lavals nye domicil i Aalborg

  Med en investering på 126 mio. kr. i Alfa Laval Aalborgs kommende domicil investerer PensionDanmark nu for første gang i Aalborg.

 • 21. februar 2014

  Søren Ulslev tilbage som direktør for PensionDanmark Ejendomme

  Efter et år som medlem af MT Højgaards koncerndirektion vender Søren Ulslev tilbage til PensionDanmark som ejendomsdirektør.

 • 28. januar 2014

  Salg af aktier i DONG Energy og PensionDanmark

  En intern mail i PensionDanmark er blevet lækket til medierne.

 • 13. januar 2014

  PensionDanmark investerer 200 mio. kr. i ny klimainvesteringsfond

  PensionDanmark investerer 200 mio. kr. i Danish Climate Investment Fund, som er etableret på initiativ af IFU. Fonden skal investere i klimarelaterede projekter i udviklingslande. Alle projekter vil have et stort indhold af dansk teknologi og viden.

 • 8. januar 2014

  FN Byen modtager fornemt miljøstempel

  FN Byen i København, som PensionDanmark er medejer af, har netop fået internationalt anerkendt miljøcertificering.

 • 6. januar 2014

  PensionDanmark og ATP Ejendomme køber Magasin-ejendommen på Kongens Nytorv

  PensionDanmark og ATP Ejendomme har netop overtaget de historiske bygninger på Kongens Nytorv i København, der huser stormagasinet Magasin. De to selskabers ejerandel er på 50 pct. til hver.