menu arrow mobile
Om os
15. september 2022

PensionDanmark er klar til at bygge klimaerhvervsskole i Esbjerg

2013
 • 13. december 2013

  Governanceproblemer i international investororganisation fører til dansk exit

  Seks danske pensionsselskaber har i dag besluttet at forlade den private organisation, der arbejder for at fremme de FN-støttede ”Principper for Ansvarlige Investeringer” (PRI).

 • 13. december 2013

  PensionDanmark reducerer medlemmernes omkostninger med 6 pct.

  PensionDanmark sænker medlemmernes betaling til administration fra 396 til 372 kr. og styrker dermed sin position som landets mest omkostningseffektive pensionsselskab.

 • 5. december 2013

  PensionDanmark bag ny kontorejendom til MT Højgaard

  Med en investering på ca. 300 mio. kr. i MT Højgaards nye kontorejendom fortsætter PensionDanmark rækken af investeringer i kontorbyggerier i hovedstadsområdet.

 • 28. november 2013

  Bæredygtig PensionDanmark-ejendom får særligt certifikat

  PensionDanmarks ejendom i Gladsaxe er en af tre nyopførte erhvervsejendomme, der som de første i Danmark får bæredygtighedscertificeringen DGNB sølv.

 • 22. november 2013

  PensionDanmark fik investeringsafkast på 4,8 mia. kr.

  Investeringsafkastet i de første ni måneder af 2013 blev på 4,8 mia. kr. Balancen er med indbetalinger på 7,9 mia. kr. mod udbetalinger på 3,5 mia. kr. i stærk vækst og har siden kvartalets afslutning nået 150 mia. kr.

 • 22. november 2013

  PensionDanmark kåret som Europas bedste investor

  Torsdag aften blev PensionDanmark hædret med prisen som Europas bedste investor i ejendomme og infrastruktur ved international prisuddeling for den europæiske pensionsbranche.

 • 31. oktober 2013

  Rejsegilde på Portland-siloerne i Nordhavnen

  I dag blev der holdt rejsegilde på det store byggeprojekt Copenhagen Port Company House i Nordhavnen i København, hvor to gamle cementsiloer omdannes til moderne kontorer. Projektet er klar til indflytning i 2014.

 • 29. oktober 2013

  Totalentreprenør på plads til stort PensionDanmark-byggeri

  Der er i dag indgået aftale om, at MT Højgaard skal opføre det nye Nordea-domicil i København, som PensionDanmark er medinvestor i.

 • 19. oktober 2013

  Færre ufaglærte og faglærte ryger på førtidspension

  På få år er risikoen for førtidspension for et medlem af PensionDanmark faldet kraftigt, viser ny analyse.

 • 24. september 2013

  PensionDanmark står bag NCC’s nye hovedsæde

  PensionDanmark har købt Gladsaxe Company House, som bliver NCC’s nye hovedsæde.

 • 24. september 2013

  Pension er blevet hottere emne på jobbet

  Tillidsrepræsentanter mærker en stigende interesse for pension blandt kollegerne, viser en ny PensionDanmark-undersøgelse.

 • 6. september 2013

  PensionDanmark vinder pris for FN Byen

  PensionDanmark vandt torsdag aften Projektprisen 2013 ved branchens årlige træf - Ejendomsdagene. PensionDanmark vandt prisen som bygherre af FN Byen, der blev indviet i juli. Prisen tildeles det bedste og mest bemærkelsesværdige nye ejendomsprojekt.

 • 6. september 2013

  PensionDanmark vil samle byggebranchen om kodeks for socialt ansvarligt byggeri

  Som en af Danmarks store ejendomsinvestorer inviterer PensionDanmark de andre store bygherrer og byggeriets organisationer til en dialog om udarbejdelse af et dansk kodeks for socialt ansvarligt byggeri.

 • 3. september 2013

  Anholt Havmøllepark bliver indviet i dag

  I dag bliver én af verdens største havmølleparker, Anholt Havmøllepark, officielt indviet. PensionDanmark har investeret 3,8 mia. kr. i parken.

 • 28. august 2013

  Tilfredsstillende resultater i 1. halvår 2013

  I 1. halvår 2013 havde PensionDanmark indbetalinger af pensionsbidrag på 5,2 mia. kr. og udbetalinger på 2,5 mia. kr. Investeringsafkastet før skat var på 2,2 mia. kr. Balancen er det seneste år steget med 13,5 mia. kr. til i alt 142 mia. kr.

 • 27. august 2013

  E. Pihl & Søns konkursbegæring og PensionDanmarks byggeprojekter

  PensionDanmark har to byggeprojekter, hvor E. Pihl & Søn, der i går indgav konkursbegæring, har været totalentreprenør. Det drejer sig om boligbyggeriet ”Kanalfronten” på Vejle Havn og FN Byen i København.

 • 26. august 2013

  EKF og PensionDanmark sikrer finansiering af stor ordre til FLSmidth

  Et samarbejde mellem FLSmidth, Eksport Kredit Fonden (EKF) og PensionDanmark sikrer dansk eksportordre til 350 mio. kr. til et mineprojekt i Armenien. PensionDanmark har nu finansieret eksportaftaler til en samlet værdi af 1,6 mia. kr.

 • 13. august 2013

  PensionDanmark i dialog med det færøske landsstyre om tunnelprojekt

  PensionDanmark er i dialog med det færøske landsstyre om et planlagt tunnelprojekt. Det drejer sig om en 11 km lang undersøisk tunnel, der skal forbinde hovedstaden Thorshavn med Østerø, hvor Færøernes tredjestørste by, Runavik, ligger.

 • 12. juli 2013

  Interessen for pension stiger markant

  På bare et år er antallet af PensionDanmark-medlemmer, der tjekker deres pension på nettet, steget med 53 pct. Pensionsinteressen er stor, når bare stoffet er nemt at gå til, forklarer PensionDanmark.

 • 10. juli 2013

  Arbejdsmarkedspension styrker ældres økonomi markant

  Hver ny årgang af PensionDanmark-pensionister vil have mere pension at gøre godt med end årgangen før. Det skyldes, at pensionerne fra PensionDanmark stiger, viser ny analyse.

 • 4. juli 2013

  FN Byen indvies i dag

  I dag indvies FN Byen i København, som PensionDanmark er medejer af.

 • 24. juni 2013

  PensionDanmark bag stort boligbyggeri på Islands Brygge

  Med en samlet investering på 1,6 mia. kr. vil PensionDanmark over de næste 5-6 år opføre 500 nye boliger ved vandet på Islands Brygge i København.

 • 22. juni 2013

  Finanstilsynets redegørelse om PensionDanmark

  Finanstilsynet har i dag offentliggjort redegørelse fra inspektionen i PensionDanmark i november 2012.

 • 20. juni 2013

  Alle møller i drift i Anholt Havmøllepark

  Den sidste af de i alt 111 møller i Anholt Havmøllepark er netop koblet på el-nettet og sender sin første CO2-frie kilowatt-time strøm i land til det danske el-net. Dermed er hele Anholt Havmøllepark, som PensionDanmark ejer 30 pct. af, sat i drift.

 • 18. juni 2013

  PensionDanmark er klar til at investere 1,2 mia. kr. i USA’s første havmøllepark

  Med et tilsagn på 1,2 mia. kr. via fonden Copenhagen Infrastructure I melder PensionDanmark sig nu klar til at investere i Cape Wind, USA’s første havmøllepark. Cape Wind vil bestå af op til 130 Siemens vindmøller, som skal produceres i Danmark og levere strøm til 500.000 amerikanske husstande.

 • 27. maj 2013

  PensionDanmark fik investeringsafkast på 3,6 mia. kr.

  Investeringsafkastet i 1. kvartal var på 3,6 mia. kr. før skat. Indbetalingerne var på 2,5 mia. kr. og udbetalingerne på 1,3 mia. kr. Balancen var ved udgangen af 1. kvartal 142 mia. kr., hvilket er en stigning på 17 mia. kr. sammenlignet med samme periode sidste år.

 • 27. maj 2013

  Uddannelsesfonde sender titusindvis på efteruddannelse

  Nyt digitalt samarbejde mellem Ministeriet for Børn og Undervisning og PensionDanmark har sat turbo på efteruddannelsesindsatsen. På et halvt år har de 12 fonde til efteruddannelse, som administreres af PensionDanmark, udbetalt tilskud til 23.000 uddannelsesforløb – næsten 10.000 flere forløb end i samme periode året før, viser ny analyse. Især de mindre virksomheder har sendt flere medarbejdere på efteruddannelse.

 • 17. maj 2013

  FN Byen vinder europæisk ejendomspris

  Byggeriet af FN Byen på Marmormolen i København vandt torsdag aften en fornem pris ved den årlige uddeling af IP REAL ESTATE AWARDS.

 • 15. maj 2013

  PensionDanmark klar til flere offentlig-private partnerskaber

  Ny rapport viser stort potentiale i at gennemføre nye infrastrukturprojekter som f.eks. en havnetunnel i København som offentlig-privat partnerskab. PensionDanmark er klar til flere OPP-projekter.

 • 30. april 2013

  Pensionsråd på mail hitter i PensionDanmark

  På knap tre år har 100.000 PensionDanmark-medlemmer valgt at få pensionsråd på mail. Medlemmerne bruger rådene aktivt til at tjekke pensionen.

 • 27. marts 2013

  Kritisk syge medlemmer får forsikringspenge hurtigere

  PensionDanmarks samarbejde med Sundhedsstyrelsen har betydet, at kritisk syge medlemmer får udbetalt deres forsikring halvanden måned hurtigere. Det viser en ny analyse fra PensionDanmark.

 • 20. marts 2013

  Bankdirektør i bestyrelsen for PensionDanmark

 • 15. marts 2013

  PensionDanmark vinder stor international ejendomspris

  Isbjerget på Aarhus Havn blev torsdag aften kåret til det bedste boligprojekt ved stor ejendomsmesse i Frankrig.

 • 28. februar 2013

  Mogens Muff ny direktør i PensionDanmark Ejendomme

  PensionDanmark har ansat Mogens Muff som ny ejendomsdirektør. Han afløser Søren Ulslev.

 • 27. februar 2013

  PensionDanmark: Rekordhøjt afkast på 12 mia. kr. i 2012

  Med 12 mia. kr. fik PensionDanmark i 2012 sit højeste investeringsafkast nogensinde. Medlemmerne fik forrentet deres opsparing med mellem 9 og 11 pct. og har samlet set fået en forrentning de seneste fem år på 35,5 pct.

 • 13. februar 2013

  PensionDanmark vinder pris for original eksportkredit

  Det internationale magasin Project Finance kårer PensionDanmarks samarbejde med Eksport Kredit Fonden om finansiering af et stort salg af vindmøller som årets bedste investering i 2012.

 • 4. februar 2013

  Fem pensionsselskaber bag stort OPP-udredningsarbejde

  PensionDanmark, PFA, ATP, Sampension og PKA har etableret en arbejdsgruppe, der skal undersøge mulighederne for OPP i stor skala i Danmark.

 • 15. januar 2013

  Kortuddannede trækker sig senere tilbage

  Flere og flere håndværkere, chauffører og andre med en kortere uddannelse bliver længere på arbejdsmarkedet, efter de er fyldt 60 år, viser ny analyse fra PensionDanmark. Det styrker samfundsøkonomien med en halv mia. kr. om året.

 • 7. januar 2013

  Rejsegilde på boligbyggeriet Horisonten II

  PensionDanmark holder i dag rejsegilde på boligbyggeriet Horisonten II i Ørestad i København, og der er flere byggerier på vej. Alene i 2013 har PensionDanmark planer om at investere i danske ejendomme for 2 mia. kr.