menu arrow mobile
Om os
15. september 2022

PensionDanmark er klar til at bygge klimaerhvervsskole i Esbjerg

2020
 • 30. december 2020

  Kontant nytårsgave til 57.500 pensionister


  Regulering af pensioner fra PensionDanmark giver op til 10 procent mere i månedlig udbetaling.

 • 28. december 2020

  Berendsen sendte medarbejderne på kursus i stedet for at fyre dem

  Hygiejne- og tekstilkoncern Berendsen er blandt de virksomheder, der har efteruddannet et stort antal medarbejdere med tilskud i stedet for at afskedige dem under coronakrisen. Udbetalingerne til efteruddannelse fra kompetenceudviklingsfonde administreret af PensionDanmark steg betragteligt i 2020.

 • 21. december 2020

  Seks fremtrædende danske fonde og foreninger tilslutter sig pensionssektorens skattekodeks

  Seks af Danmarks store fonde og foreninger tilslutter sig fra 2021 de skatteprincipper, som ATP, Industriens Pension, PensionDanmark og PFA i 2019 vedtog i fællesskab. Med en ny type institutionelle investorer i kredsen bag skattekodekset styrkes muligheden for at påvirke skatteadfærden i både Danmark og udlandet.

 • 9. december 2020

  PensionDanmark køber Banedanmarks nye hovedsæde i Ringsted

  Den netop færdiggjorte ejendom overtages fra KPC, som fortsat skal varetage driften.

 • 4. december 2020

  PensionDanmark kåret som Årets Europæiske Pensionsselskab ved IPE Awards 2020

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab høstede hele tre priser ved årets internationale brancheprisuddeling, heriblandt prisen som ”European Pension Fund of the Year”.

 • 20. oktober 2020

  Gravide medlemmer har fuld adgang til sundhedsydelser hos PensionDanmark

  PensionDanmarks medlemmer har fuld adgang til ydelser i deres sundhedsordning uanset, om skaden skyldes graviditet eller ej. Medlemmerne er derfor ikke berørt af en problematik vedrørende gravides rettigheder i forbindelse med sundhedsforsikringer, som danske medier omtaler.

 • 12. oktober 2020

  PensionDanmark er nomineret til årets CSR-pris

  Som eneste finansielle virksomhed er PensionDanmark nomineret sammen med seks andre store danske virksomheder til årets CSR-pris, der uddeles af FSR – danske revisorer. I alt 67 virksomheder har været vurderet i processen.

 • 30. september 2020

  PensionDanmark sætter tryk på udviklingen af bæredygtige studieboliger

  PensionDanmark har i samarbejde med Boligfonden DTU og Scandi Byg udviklet en formel til effektiv udvikling af attraktive studieboliger i træ. Boligerne er både bæredygtige i forhold til klimaet, og huslejen befinder sig et pænt stykke under en SU for udeboende.

 • 18. september 2020

  Tryg og PensionDanmark går sammen om ny digital løsning

  Tryg Forsikring og PensionDanmark har sammen udviklet en digital løsning, der skal gøre det nemmere for forsikrings- og pensionskunder at booke en behandling hos fysioterapeuten og kiropraktoren. Samtidig skal løsningen lette administrationen for behandlerne.

 • 18. september 2020

  En ny bydel for hverdagsliv, sundhed og virkelyst

  PensionDanmark og Køge Kyst fokuserer på det gode hverdagsliv, fællesskaber og et boligudbud, der imødekommer menneskers vidt forskellige behov. Beliggende på Køges yderste spids mod havet skal fem vidt forskellige boligkarréer og grønne byrum udgøre en samlet ramme for privatliv, arbejde og fritidsliv for alle familietyper.

 • 4. september 2020

  PensionDanmark vinder platin for bedste strategi for investering i infrastruktur

  PensionDanmark fik for andet år i træk platinprisen som ”Real Assets & Infrastructure Investor of the Year” ved IPE Real Estate Global Conference & Awards. PensionDanmark fik også prisen for bedste ”Alternatives Strategy” for investering i ejendomme.

 • 31. august 2020

  PensionDanmarks administrerende direktør udnævnt til klimaleder af Bloomberg

  Den anerkendte software-, data- og medievirksomhed Bloomberg har udpeget 50 globale erhvervsledere, som har udvist et ønske om og en vilje og initiativ til at tage kampen op imod klimaforandringerne.

 • 17. juni 2020

  Vallensbæk Company House er bæredygtigt på guld-niveau

  PensionDanmark købte i december 2019 fjerde og sidste etape af Company House i Vallensbæk, der nu er DGNB bæredygtighedscertificeret i kategorien guld.

 • 16. juni 2020

  Verdens største grønne investeringsfond har PensionDanmark som investor

  PensionDanmark har givet tilsagn om at investere 4 mia. kroner i Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) seneste fond, CI IV. Fonden er på vej til at blive en af verdens største fonde for investering i vedvarende energi og dermed en væsentlig bidragsyder i ambitionerne om at nå de globale klimamålsætninger.

 • 27. maj 2020

  Nyt liv i Hellebæk Klædefabrik

  Tiden er løbet fra kontorlejemålene i Hellebæk Klædefabrik, der skal have nyt liv. Derfor vil Klædefabrikkens ejere, PensionDanmark og Velliv, i samarbejde med DEAS Asset Management og i dialog med brugerne og naboerne sætte gang i udviklingen af en vision og helhedsplan, der skal forvandle Klædefabrikken til boliger, åbne kontorer og grønne møderum.

 • 20. maj 2020

  Stærke danske partnere står klar til at bakke op om regeringens vision om en ny energi-ø i Nordsøen

  Et konsortium bestående af tre af de største danske pensions- og energiselskaber er klar til at finansiere og drive en kommende energi-ø – kaldet VindØ – i Nordsøen. VindØ kan på sigt være base for op til 10 gigawatt havvindmøller, svarende til ca. 25 traditionelle havmølleparker. Regeringens ambition om en energi-ø i Nordsøen vil således kunne finansieres helt uden statslige midler.

 • 30. april 2020

  PensionDanmark og Scandi Byg vil sætte nye standarder for fremtidens byggeri

  Med en ambitiøs samarbejdsaftale om modulbyggeri i træ ønsker PensionDanmark og Scandi Byg at gå forrest ved at sætte nye standarder for bæredygtige boliger til danskerne.

 • 24. marts 2020

  Kom styrket ud af Corona-krisen: Opkvalificer medarbejderne med tilskud fra kompetencefondene

  Med løntabsgodtgørelse og tilskud fra kompetencefondene har mange virksomheder mulighed for at sende medarbejdere på fjernundervisningskurser med fuld lønkompensation.

 • 11. marts 2020

  PensionDanmark og Diakonissestiftelsen går sammen om at opføre friplejeboliger

  Et nyt partnerskab mellem PensionDanmark og Diakonissestiftelsen tilbyder kommuner at opføre og drive friplejehjem uden at belaste de kommunale budgetter.

 • 25. februar 2020

  Solidt 2019-regnskab fra PensionDanmark

  Høje afkast og lave omkostninger sendte rekordbeløb ind på medlemmernes konti i 2019. Og med udsigt til mere moderate afkast i de kommende år bliver lave omkostninger nøglen til at fastholde høj kundetilfredshed. Som den første i sektoren offentliggør PensionDanmark reviderede ESG-nøgletal i års-rapporten.

 • 25. februar 2020

  Guld til PensionDanmark-byggerier i Skejby

  Zleep Hotels og Alfa Company House Skejby i det nordlige Aarhus får DGNB Guld for bæredygtighed. Byggerierne bliver derfor eksempler på investoren PensionDanmarks strategiske fokus på bæredygtighed til fordel for både klima og den enkelte bruger.

 • 12. februar 2020

  Guld til bæredygtig udvidelse af MOE-domicil

  PensionDanmark får DGNB Guld for udvidelse af MOEs domicil i Søborg. Miljøvenlige materialer og sundt indeklima får højeste anerkendelse for bæredygtighed.

 • 28. januar 2020

  Grundstenen er lagt til DFDS’ nye perle på Marmormolen

  Overborgmester Frank Jensen var med til at fejre grundstensnedlæggelsen til PensionDanmarks byggeri af nyt og bæredygtigt domicil til DFDS på Marmormolen i København. Rederiet flytter efter planen ind om to år.

 • 24. januar 2020

  Guld til endnu et bæredygtigt PensionDanmark-byggeri

  PensionDanmarks nye boligbyggeri Hummeltofteparken er blevet bæredygtighedscertificeret med DGNB Guld. Ejendommen får bl.a. topscore for materialernes miljømæssige kvaliteter, udearealerne og for de grønne tage med solceller.

 • 22. januar 2020

  Nordfyns Banks nye domicil bæredygtighedscertificeret

  Nordfyns Banks nye domicil i hjertet af Odense er blevet DGNB-bæredygtighedscertificeret i kategorien Guld. Materialernes miljømæssige kvaliteter scorer helt i top.

 • 20. januar 2020

  Flere pensionsselskaber tilslutter sig fælles skatteprincipper

  Syv pensionsselskaber tilslutter sig nu de fælles skatteprincipper, som ATP, Industriens Pension, PensionDanmark og PFA aftalte i august for at påvirke skatteadfærden i både Danmark og på internationalt plan.

 • 16. januar 2020

  PensionDanmark styrker Skills-landsholdets medaljehåb

  PensionDanmark træder i forbindelse med DM i Skills til som sponsor for Skills-landsholdet og styrker dermed udviklingen af nye talenter fra erhvervsuddannelserne til gavn for både landsholdet og de brancher, som det repræsenterer.

 • 7. januar 2020

  2019 blev et rigtig godt investeringsår for PensionDanmarks medlemmer

  PensionDanmark leverede med et afkast på 29 mia. kr. i 2019 et resultat, der er blandt de bedste i selskabets levetid. Forventningen er, at de kommende år byder på mere moderate afkast.