menu arrow mobile
Om os
15. september 2022

PensionDanmark er klar til at bygge klimaerhvervsskole i Esbjerg

2021
 • 16. december 2021

  NCC afleverer Frederiks Plads Company House II i Aarhus

  Det 12-etager høje kontordomicil overleveres nu til PensionDanmark, som har købt ejendommen for ca. 600 mio. kr. Ejendommen bæredygtighedscertificeres efter det internationale DGNB-system, i kategorien ’Guld’.

 • 14. december 2021

  Ny bæredygtig hotel- og restaurantskole og gastronomisk campus på vej i København

  Både elever, lokalmiljø og københavnere får glæde af nybyggeriet af Hotel- og Restaurantskolen og udviklingen af et gastronomisk campusområde på skolens grund i Valby. Det bliver til virkelighed i et ambitiøst partnerskab mellem skolen og PensionDanmark, der køber grunden og står for at udvikle et nyt byggeri til skolen og nyudvikle de eksisterende ikoniske bygninger. Målet er at skabe et helt nyt kvarter med en verdensklasse fagskole for madhåndværk og gæstfrihed side om side med attraktive ungdoms- og familieboliger samt erhverv.

 • 8. december 2021

  PensionDanmark og Aleris-Hamlet når mænd med videopsykologer

  Et samarbejde med Aleris-Hamlet betyder, at medlemmer med sundhedsordning hos PensionDanmark har nem og gratis adgang til videosamtaler med en psykolog. Nyskabelsen betyder kort ventetid og har fået flere mænd til at søge psykologhjælp for første gang.

 • 3. december 2021

  PensionDanmark blandt verdens mest ansvarlige investorer

  PensionDanmark har opnået en delt førsteplads på RAAI’s Leaders List 2021 over verdens mest ansvarlige investorer.

 • 3. december 2021

  PensionDanmark vinder international pris som Danmarks bedste pensionsselskab i 2021

  Prisen som ’Country Winner Denmark’ gik til PensionDanmark, da der torsdag blev uddelt europæiske branchepriser ved IPE Awards 2021 i Madrid. PensionDanmarks tilgang til investeringer i den grønne omstilling og fokus på innovativ kundeservice gennem ny cloud-baseret it-platform blev fremhævet.

 • 17. november 2021

  Bæredygtige studieboliger hædres med pris

  Projektudviklingsprisen ved Building Awards 2021 går til PensionDanmarks og Boligfonden DTU’s bæredygtige studieboliger.

 • 15. november 2021

  Flere danskere bør tjekke deres forsikringer

  Der er flere gode grunde til at tjekke, om familien er sikret økonomisk, hvis uheldet er ude. Men i en undersøgelse, som Epinion har foretaget for PensionDanmark, svarer 60 procent, at de er i tvivl om eller slet ikke kender til forsikringerne i deres pensionsordning.

 • 28. oktober 2021

  Erfaren duo skal stå i spidsen for ny bydel med 10.000 arbejdspladser

  Udviklingen af en et nyt by- og erhvervsområde med omkring 10.000 arbejdspladser og 2.000 boliger i Ballerup Kommune skal realiseres med forhenværende kommunaldirektør Bo Rasmussen som bestyrelsesformand og Tim E. Halvorsen som projektdirektør.

 • 4. oktober 2021

  Nyt partnerskab skal understøtte den grønne omstilling

  Den jydske Haandværkerskole indgår et nyt grønt partnerskab med Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab PensionDanmark for at bidrage til, at flere unge får en faglært uddannelse med fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi.

 • 29. september 2021

  PensionDanmark hædret for digitale kundeløsninger

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab har vundet prisen for Bedste digitale kundeløsninger i pensionsbranchen ved Digital Finans 2021.

 • 17. september 2021

  PensionDanmark vinder to internationale priser for ejendomsinvesteringer

  PensionDanmark fik prisen som bedste Nordic Fund og for Value-added Strategy ved IPE Real Estate Global Conference & Awards, der blev uddelt i København.

 • 19. august 2021

  PensionDanmark bygger fremtidens ældreplejecenter i Herlev

  Kommunalbestyrelsen har vedtaget plan for byggeri af udvidet plejecenter og omkring 100 nye boliger i Hjortespring-kvarteret i Herlev.

 • 17. august 2021

  PensionDanmark og NCC bygger nyt kontorhus på Marmormolen i København

  PensionDanmark har hyret NCC til byggeriet af et 13.000 kvadratmeter stort kontorhus i Københavns gamle frihavn.

 • 7. juli 2021

  PensionDanmark får påtale for tidligere vilkår i Hurtig Diagnose

  Finanstilsynet giver PensionDanmark påtale for i perioden fra 1. januar 2010 til 31. december 2014 at have forsikringsvilkår i produktet ”Hurtig Diagnose”, der undtog for dækning i forbindelse med graviditet eller fødsel. De kritiserede betingelser er udtryk for en klar fejl fra PensionDanmarks side, og derfor accepteres påtalen.

 • 28. juni 2021

  Stærke danske partnere vil sammen levere Danmarks nye flådefartøjer

  Odense Maritime Technology, Terma og PensionDanmark melder sig klar som totalleverandør af nye flådefartøjer til Søværnet.

 • 28. juni 2021

  PensionDanmark kåret til årets bæredygtige pensionsselskab

  Ved verdensomspændende Sustainable Investment Awards 2021 blev ansvarlige investorer kåret, og titlen som ”Pension fund of the year” gik til PensionDanmark.

 • 24. juni 2021

  PensionDanmark køber endnu et Company House i Skejby af NCC Property Development A/S

  Med aftalen med NCC føjer PensionDanmark endnu et Company House i Skejby til porteføljen og ejer dermed tre Company Houses og et hotel i et af Aarhus’ mest attraktive erhvervsområder.

 • 16. juni 2021

  Coop og PensionDanmark samarbejder om ny grøn bydel

  Et stærkt partnerskab mellem Coop og PensionDanmark skal realisere første fase af en ny bæredygtig bydel, Coop Byen, omkring Coops hovedkvarter i Albertslund vest for København.

   

 • 8. juni 2021

  Nyt byområde i Aarhus opnår højeste standard for bæredygtighed

  Trælasten i Aarhus er det blot andet byområde i Danmark, der er certificeret til platin for bæredygtighed. Høje standarder for klimavenlig genanvendelse af materialer, lavt ressourceforbrug og kvaliteten af udearealerne er blandt årsagerne til opnåelse af den højest mulige DGNB-kategori for PensionDanmark-byggeriet.

 • 31. maj 2021

  PensionDanmark modtager påbud fra Finanstilsynet

  PensionDanmark har modtaget tre påbud fra Finanstilsynet vedrørende praksis i forbindelse med overflytning af medlemmers opsparinger til andre selskaber. PensionDanmark accepterer efter dialog med tilsynet de udstedte påbud.

 • 19. maj 2021

  PensionDanmark vinder international pris for ejendomsinvesteringer

  PensionDanmarks arbejde med ejendomsinvesteringer er blevet hædret med en pris i kategorien ”Direct Strategy” ved IPE Real Assets & Infrastructure Global Investor Awards 2021.

 • 12. maj 2021

  PensionDanmark investerer i den grønne innovationsvirksomhed Stiesdal A/S

  Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab bliver ny investor i Stiesdal, som udvikler flydende fundamenter til havvind, teknologi til energilagring, PtX-teknologi og pyrolyseanlæg til både fangst og lagring af CO2 fra atmosfæren og produktion af grønne brændstoffer.

 • 6. maj 2021

  PensionDanmark og Odense Maritime Technology skal udvikle grønne færger til Danmark

  Sammen med partneren Odense Maritime Technology skal PensionDanmark samarbejde med Færgesekretariatet om udviklingen af en ny, bæredygtig færgeløsning til danske småøer og mindre overfarter.

 • 29. april 2021

  Velliv og PensionDanmark opfører Aarhus’ første svanemærkede boliger

  På Jægersgårdsgade i centrum af Aarhus bliver der sat nye standarder for bæredygtigt byggeri i Danmarks næststørste by, når byens første ejendom med svanemærkede boliger bliver opført. Ejendommen kommer til at rumme både lejligheder og erhverv, og bag projekt står Velliv og PensionDanmark, mens DEAS står for udvikling og rådgivning.

 • 9. april 2021

  Unge hjemløse får glæde af møbler fra vandrehjemmet ved Fælledby

  Når en ung hjemløs får tilbud om egen bolig, kan det både være svært og dyrt at skabe sit eget hjem. Derfor har Fælledby doneret størstedelen af inventaret fra områdets lukkede vandrehjem til Hellebro – en velgørende forening, der støtter og hjælper Københavns unge hjemløse i at få deres eget sted.

 • 4. marts 2021

  PensionDanmark skabte gode resultater i turbulent 2020

  Trods store udsving på de finansielle markeder leverede PensionDanmark et solidt afkast på 16,1 mia. kr. Samtidig blev administrationsomkostningerne holdt i ro, så stigende indbetalinger kan få opsparingerne til at vokse yderligere hos medlemmerne i Danmarks mest omkostningseffektive pensionsselskab.

 • 25. januar 2021

  PensionDanmark køber Company House i Aarhus af NCC

  Med købet ejer PensionDanmark i alt seks ejendomme, der er bygget efter NCC’s Company House-koncept.

 • 21. januar 2021

  PensionDanmark, PFA og Andel indleder samarbejde med Nykredit om finansieringsløsning til VindØ

  Det danske VindØ-konsortium bestående af PFA, PensionDanmark og Andel har valgt at indlede samarbejde med Nykredit for at undersøge mulighederne for en samlet dansk finansieringsløsning til den kommende energiø i Nordsøen.

 • 11. januar 2021

  PensionDanmarks medlemmer fik flot afkast i coronaramt 2020

  Trods store kursfald på aktiemarkedet i foråret endte PensionDanmarks medlemmer med gode afkast på pensionsopsparingerne i 2020.